15.12.2017 | Medarbejdere

Sådan løser vi dagens problemer med morgendagens teknologi

Der var lagt op til inspirerende tanker til den officielle åbning af ORBIT Lab onsdag den 13. december, hvor både studerende og medarbejdere fra Aarhus Universitet og repræsentanter fra erhvervslivet var inviteret – og hvor der blev vist mange, spændende teknologiske innovationsprojekter frem.

14.12.2017 | Medarbejdere

Stil op som arbejdsmiljørepræsentant på AU

Universitetsledelsen og arbejdsmiljøorganisationen på Aarhus Universitet opfordrer medarbejdere til at stille op til valget som arbejdsmiljørepræsentant på fakulteterne og i administrationen. Opstillingsperioden er skudt i gang og løber frem til den 8. januar 2018.

14.12.2017 | Medarbejdere

Dansk datalog i verdensklasse

Lars Birkedal, professor i datalogi, er blevet udnævnt til ACM Fellow af hans kollegaer fra den internationale elite af dataloger. Titlen er en anerkendelse af Lars Birkedals forskning i det logiske og semantiske grundlag for compilers og systemer til programverifikation.

11.12.2017 | Medarbejdere

Novo giver stipendier til to studerende

To kandidatstuderende i gang med at skrive deres speciale har modtaget Novo scholarships. Stipendierne bliver uddelt af Nordisk og Novozymes til studerende som et tilskud til deres faglige arbejde.

06.12.2017 | Medarbejdere

AU klar til den største disruption

170 var fremmødt til den officielle indvielse af det nye strategiske forskningscenter, iClimate, i Roskilde. Her blev det slået fast, at iClimate skal fokusere på den vel nok største disruption af alle, klimaændringerne, og favner så vigtige forskningsområder, at det kommer os alle ved.

06.12.2017 | Medarbejdere

Fokus på god omgangstone på ST

Det kommende halve år er der særligt fokus på ”den gode omgangstone” på Aarhus Universitet. På ST er der aktiviteter i gang mange steder med udgangspunkt i lokale handleplaner for et godt psykisk arbejdsmiljø.

Lad rengøringen komme til

Rengøringen møder dagligt udfordringer, der gør det svært at gøre ordentlig rent på kontorerne. Små tiltag kan lette deres arbejde – og gøre din hverdag renere.

Liv Hornekær udnævnt til professor på Fysik

Liv Hornekær ansættes med virkning fra den 1. december 2017 som professor i eksperimentel materialefysik.

05.12.2017 | Medarbejdere

Fra dansk til engelsk – nye regler for brug af eksterne oversættere

Aarhus Universitets udbud på oversættelse er afsluttet, og resultatet er en ny indkøbsaftale, som dækker al ekstern oversættelse. På ST er der indgået aftale med to freelance-oversættere, som fremover skal levere alle fakultetets og institutternes eksterne oversættelser fra dansk til engelsk.

01.12.2017 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Center for Elektromikrobiologi åbnet

Et nyt grundforskningscenter, Centre for Electromicrobiolgy, blev officielt åbnet i dag, den 1. december, ved et arrangement i Søauditorierne. Centret modtager i første omgang 56 mio. kr. i støtte fra Danmarks Grundforskningsfond.

Viser resultater 1 til 10 ud af 622

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste