Nyheder

De nykårede europamestre i scienceshow. Foto: Signe Frøkiær, AU

23.06.2014 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

AU-studerende europamestre i science-show

AUs Kemi- og Fysikshow er, sammen med studerende fra DTU, nykårede europamestre i scienceshow. De vandt det uofficelle europamesterskab, der blev afholdt i forbindelse med Science in The City.

17.06.2014 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Fire forskere fra Science and Technology belønnes med Sapere Aude

Det Frie Forskningsråd har netop fordelt forskningsmidlerne i karriereprogrammet Sapere Aude, og Science and Technology er repræsenteret med fire forskere.

Hans Brix og Peter Henriksen er ansat som institutledere ved Institut for Bioscience. De leder instituttet sammen, men med hensyn til økonomi og personale har Peter Henriksen ansvar for Bioscience Roskilde, Kalø og Silkeborg, mens Hans Brix har ansvar for Bioscience Aarhus.

17.06.2014 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

To botanikere skal skabe opblomstring på Institut for Bioscience

Hans Brix og Peter Henriksen har fungeret som konstituerede institutledere på Institut for Bioscience siden maj 2013. De har begge fået tre år mere på posten.

Aarhus Universitet har igennem de seneste år oplevet en markant vækst i studenterbestand på ingeniøruddannelserne. Men væksten er ikke tilstrækkelig i forhold til at imødekomme samfundets efterspørgsel på arbejdskraft. (Foto: Henrik Olsen)

10.06.2014 | Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere, Institut for Ingeniørvidenskab

AU med i Engineer the future

En række danske virksomheder, brancheorganisationer og uddannelsesinstitutioner - herunder Aarhus Universitet - går nu sammen om den hidtil største danske satsning på at få flere unge til at vælge ingeniør- eller naturvidenskabelige uddannelser.

89572 / i31