Nyheder

Konstitueret dekan Johnny Laursen og rektor Samsul Rizal udveksler de underskrevne samarbejdsaftaler. På billeder ses: Ambassadør Bomer Pasaribu, konstitueret dekan Johnny Laursen og rektor Samsul Rizal (Foto: Thomas Nielsen, Administrationscenter ST)

25.11.2014 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Ny samarbejdsaftale med universitet på Sumatra

Aarhus Universitet har underskrevet en samarbejdsaftale med Syiah Kuala Universitetet i Aceh-provinsen i det nordligste Sumatra i Indonesien (UNSYIAH). Dermed hjælper Aarhus Universitet med genopbygningen i Aceh efter 2004-tsunamien

Detector Gadget er en detektiv skabt af RNA. Han kan undersøge celler og molekyler og ved hjælp af selvlysende stoffer lyse ud med sine fund. Illustration: Ebbe Sloth Andersen, iNANO, Aarhus Universitet.

13.11.2014 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Aarhusianske nano-detektiver på podiet i Harvard-konkurrence

Det blev til to flotte tredjepladser, da et hold bachelorstuderende fra Aarhus Universitet konkurrerede i biomolekylært design på Harvard University.

Foto: Lise Balsby, AU Kommunikation

13.11.2014 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Aarhus Universitet flytter Fødevareforskning til Aarhus

Aarhus Universitet prioriterer øget samspil med virksomheder inden for fødevareområdet og Institut for Fødevarer (FOOD) forventes derfor placeret i Agro Food Park i Skejby

06.11.2014 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Officiel indvielse af nyt acceleratoranlæg

Der er få steder i Europa, hvor man kan analysere på stofprøver og på det nærmeste skrue tiden tilbage og finde frem til nye detaljer om alt mellem Solen til menneskeknogler. Den 5. november indviede Aarhus Universitet et nyt anlæg til at datere bl.a. kulstof-14, der kan stille endnu skarpere på fortiden.

89572 / i31