Nyheder

Der var trængsel foran Søauditorierne, hvor nogle af de 1.700 nye studerende blev budt officielt velkommen af dekan Niels Chr. Nielsen (Foto: Christina Troelsen)
Velkomst i Søauditorierne (Foto: Sofie Lystlund)
Et af studiestartens ritualer: navneleg i rundkreds. (Foto: Sofie Lystlund).
Omkring 300 'ældre' studerende gør en stort stykke arbejde som tutorer for at hjælpe de nye studerende godt i gang med studielivet. De fik en særlig tak for indsatsen fra dekanen (på forreste række). (Foto: Casper Dam).

19.08.2015 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Velkommen til de nye studerende

Onsdag den 19. august lød startskuddet til årets studiestart. 1.700 nye studerende blev budt velkommen på Science and Technology.

18.08.2015 | Medarbejdere

Konsekvenser af omorganisering i Administrationscenter ST

Før sommeren besluttede Fakultetsledelsen med afsæt i den lokale problemanalyse en række ændringer i Administrationscenter ST, som primært berører Forskning og Eksterne Relationer, Kommunikation og HR. Det betyder blandt andet, at international forskningsstøtte og kommunikation fremover i højere grad foregår decentralt på institutniveau.

Spørg en forsker om hvad som helst mellem himmel og jord, når Aarhus Universitet inviterer ombord på forskningsskibet Aurora. (Foto: AU)

17.08.2015 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Aarhus Universitet giver svar på alt mellem himmel og jord til Festugen

Forskningsskibet Aurora bliver under Aarhus Festuge til det sted, hvor man kan møde videnskaben og få svar på sine konkrete spørgsmål. Det sker til ”Spørg en forsker” den 3. og 4. september, så kom ombord på Danmarks nyeste forskningsskib, Aurora, når forskere fra Aarhus Universitet måske svarer på lige dit finurlige spørgsmål.

17.08.2015 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Ingeniør- og medicinstuderende slår hjernerne sammen

Ingeniør- og medicinstuderende skal få nye idéer til telemedicinske løsninger i hospitalssektoren. Det er målet med sommerskolen i Interdisciplinær sundhedsteknologi, som i disse uger løber af stablen på Aarhus Universitet.

13.08.2015 | Medarbejdere

Uddannelsesdag: Hør om brugen af digitale platforme i undervisningen

Den 8. oktober inviterer Uddannelsesudvalget alle undervisere på AU til intern uddannelsesdag. Her vil fokus være på Educational it, og hovedtaleren, professor Jeff Haywood fra University of Edinburgh, vil holde et oplæg med titlen ”Building a university digital education strategy.”

12.08.2015 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Studerende fra hele verden vil lære om vind i Danmark

Når verdens ingeniørstuderende vil lære om vindmølleteknologi, så kigger de mod Danmark. 44 talentfulde unge er samlet på Aarhus Universitet for at deltage i den internationale Wind Power Summer School.

03.08.2015 | Medarbejdere

Søg midler fra AUFF i efteråret 2015

Se efterårets deadlines for ansøgning om midler fra Aarhus Universitets Forskningsfond.

Viser resultater 11 til 17 ud af 17

Forrige 1 2

89572 / i31