Nyheder

Foto: Jakob Boserup

16.02.2015 | Medarbejdere

Del din viden med danskerne - frist for tilmelding 26. februar

Har du lyst til at fortælle om din forskning til et bredt publikum? Det kan du gøre gennem ordningen Bestil en forsker.

16.02.2015 | Medarbejdere

Der er nu åbnet for ansøgning om lønforbedring

Fra mandag den 16. februar kan alle ansatte ved Science and Technology søge om lønforbedring for lønforhandlingsrunderne 2014 og 2015. Fristen er fredag 6. marts.

12.02.2015 | Medarbejdere

Nu er det tid til lønforhandlinger

Fra 16. februar til 6. marts 2015 kan du søge om en lønforhøjelse på baggrund af de kompetencer du har opnået og de præstationer, du har udført fra 1. april 2013 og frem til nu.

Grønlands Naturinstitut i Nuuk vil i foråret huse en flok internationale kursister, der skal få mere viden om arktiske forhold. Foto: Lars Malta Rasmussen.
Sanna – Grønlands Instituts nye forskningsskib – skal bl.a. bruges under de nye uddannelsestiltag i Nuuk med speciale i arktiske forhold. Foto: Leiff Josefsen.

11.02.2015 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Aarhus Universitet udbyder ny tværfaglig arktisk uddannelse i Nuuk

Aarhus Universitet er med i et samarbejde, der står bag et nyt uddannelsesforløb med speciale i arktiske forhold. Uddannelsen er for universitetsstuderende fra hele verden.

11.02.2015 | Institut for Ingeniørvidenskab, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Forskere finder lagerkapacitet i nye solceller

En ny type solcelle omdanner lys til kemisk energi og gemmer den i tanke med væske. Idéen er simpel, men den har et vidtrækkende potentiale. Forskere har fået en samlet bevilling på 8 millioner kroner til at teste en alternativ metode til solopladning af flowbatterier.

Et af kurserne handler om bananfluers genetik og er primært henvendt til undervisere.

04.02.2015 | Medarbejdere

Ny satsning på efteruddannelse

Institut for Bioscience udbyder nu korte efteruddannelseskurser inden for en række forskellige områder. På den måde gør instituttet en særlig indsats for at sikre livslang læring til dimittender fra biologiuddannelsen.

Aarhus Universitet bidrager til at styrke forskningen i blandt andet Ghana gennem Danida-programmet Building Stronger Universities. Foto: University of Ghana

04.02.2015 | Medarbejdere

Aarhus Universitet bidrager aktivt til kapacitetsopbygning i ulande

Forskere fra flere fakulteter og institutter på Aarhus Universitet bidrager til at styrke forskningen i udvalgte ulande gennem Danida-programmet Building Stronger Universities. Klimatilpasning, biobaseret energi og fødevareproduktion er blandt de hovedemner, som Science and Technology er involveret i.

Viser resultater 11 til 17 ud af 17

Forrige 1 2

89572 / i31