Nyheder

11.06.2015 | Medarbejdere

Erhvervsudvalg skal styrke Science and Technologys samarbejde med erhvervslivet

Med etableringen af lokale erhvervsudvalg på institutterne og et koordinerende udvalg på fakultetet er ambitionen at skabe en platform for strategi, ideudveksling og initiativer, der har til formål at styrke fakultets samarbejde med erhvervslivet og offentlige virksomheder.

11.06.2015 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

20 år med arktisk forskning sætter Danmark på verdenskortet

Fremsynede forskere etablerede i 1995 forskningsstationen Zackenberg i Nordøstgrønland for at følge klimaforandringerne i området. I dag – 20 år senere – har vi et helt unikt datasæt, der nøje beskriver ændringerne i klimaet.

11.06.2015 | Science and Technology, Medarbejdere, Bevilling

Bjørn Panyella Pedersen tildelt ”Early Career Grant” fra DuPont

Adjunkt Bjørn Panyella Pedersen, Institut for Molekylærbiologi og Genetik, er blevet tildelt det meget prestigefyldte ”Early Career Grant” fra DuPont.

Ph.d.-studerende Jakob Thyrring på feltarbejde i Nordvest Grønland, hvor han har indsamlet i hundredevis af prøver (Foto: Martin Blicher/ Grønlands Naturinstitut).
Jakob Thyrring, Arktisk Forskningscenter, Aarhus Universitet, har tidligere delt ud af sin viden. Her fortæller han om arktiske muslinger til et TV-hold fra TV2 (foto: Peter Bondo/ Aarhus Universitet).

08.06.2015 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Fornem international hæder til ph.d.-studerende fra Arktisk Forskningscenter

Når Jakob Thyrring rejser til Washington, er han flyvende i mere end én forstand. Den talentfulde ph.d.-studerende deltager som eneste danske repræsentant i det stort anlagte og tre uger lange ’International visitor leadership program’ i USA.

Institutleder på FOOD, Michelle Williams.

04.06.2015 | Medarbejdere

Medinddragelse skal nås gennem kultur- og adfærdsændringer

En række anbefalinger om ’bedre medinddragelse på ST’ er netop blevet vedtaget af Fakultetsledelsen. Anbefalingerne er udarbejdet på grundlag af input fra institutter, råd, nævn og udvalg i kølvandet på problemanalysen sidste år.

Dekan Niels Chr. Nielsen, rektor Brian Bech Nielsen, tidligere dekan Karl Pedersen og leder af Dansk Center for Ultrahøjfelts NMR Spektroskopi professor Thomas Vosegaard foran det nye NMR-spektrometer.
Dekan Niels Chr. Nielsen på talerstolen til indvielsen.
Rektor Brian Bech Nielsen trykker på start og indvier officielt det nye center.
Professor Thomas Vosegaard fortæller nogle af indvielsesgæsterne om NMR-spektrometeret.

03.06.2015 | Medarbejdere

Nordeuropas største magnet indviet

Magneten indgår i det NMR-spektrometer, der er kronjuvelen i Dansk Center for Ultrahøjfelts NMR Spektroskopi, der blev indviet 3. juni.

Bygning 1521 ligger ud til hjørnet mellem Ny Munkegade og Langelandsgade. (Foto: Lars Kruse)

03.06.2015 | Medarbejdere

Dekanen flytter til Ny Munkegade

Den 23. juni flytter dekan på ST Niels Chr. Nielsen, prodekanerne og fakultetssekretariatet fra Nordre Ringgade til Ny Munkegade, bygning 1521.

02.06.2015 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Erik Østergaard Jensen fortsætter som leder for Institut for Molekylærbiologi og Genetik

Erik Østergaard Jensen, 58 år, er blevet ansat i endnu en periode som leder for Institut for Molekylærbiologi og Genetik, der med godt 600 studerende på forskellige niveauer og 315 ansatte, er et af de største på Aarhus Universitet.

02.06.2015 | Medarbejdere

Organisationsændring i Administrationscenter ST

På baggrund af forslag fra den arbejdsgruppe, der i løbet af foråret har arbejdet med organisering af ST-administrationen, har Fakultetsledelsen truffet beslutning om en række ændringer. Organisationsændringerne i administrationscentret berører primært tre områder: HR, Forskning og Talent og Kommunikation.

02.06.2015 | Medarbejdere

BlueReef-projektet vandt fornem EU-pris

Det danske naturgenopretningsprojekt BlueReef ved Læsø har vundet EU's Natura 2000 Award 2015. Bag projektet står blandt andre Karsten Dahl fra Institut for Bioscience.

Viser resultater 11 til 20 ud af 22

Forrige 1 2 3 Næste

89572 / i31