Nyheder

17.03.2015 | Science and Technology, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Anders Møller modtager ERC Consolidator Grant

Lektor Anders Møller fra Institut for Datalogi modtager prestigefuldt ERC Consolidator Grant på 2 mio. euro til projektet "Automated Program Analysis for Advanced Web Applications."

16.03.2015 | Medarbejdere

Bevilling fra VILLUM til gæsteprofessorer

Science and Technology har modtaget 1,5 mio. kr. fra VILLUM FONDEN til VILLUM Visiting Professor Programmet 2015-16. Bevillingen fra fonden støtter førende udenlandske gæsteprofessorers ophold ved Aarhus Universitet. På Science and Technology støttes i alt fem gæsteprofessorer fra udlandet.

Prodekan Kurt Nielsen, Science and Technology. (Foto: Lars Kruse, AU Kommunikation)

16.03.2015 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Myndighedsbetjening opfylder målene

Mere uddannelse og erhvervssamarbejde, samt større international gennemslagskraft var blandt målene, da sektorforskningen og universiteterne fusionerede i 2007. En ny rapport viser, at universiteterne i vid udstrækning lever op til forventningerne.

Merete Bilde har en imponerende erfaring inden for forskning i aerosoler, og hendes arbejde har haft stor betydning for vores viden om centrale processer, der påvirker aerosol-partikler og deres effekter på klima. Foto: Niels Jørgen Hansen

13.03.2015 | Science and Technology, Institut for Kemi, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere, Priser

Merete Bilde udnævnt til Årets aerosolforsker

Professor Merete Bilde, Institut for Kemi, har fået tildelt titlen “Årets aerosolforsker” af Nordic Society for Aerosol Research (NOSA) for sit bidrag til fremme af aerosolforskning i Norden, øgning af forståelsen af aerosolers fysiske kemi samt for uddannelse af unge aerosolforskere.

12.03.2015 | Medarbejdere

Tjek for fejl i befordringsfradraget i din årsopgørelse

Det har desværre vist sig, at nogle årsopgørelser for 2014 udviser et forkert fradrag i forbindelse med befordringsgodtgørelsen. Vær særligt opmærksom i Roskilde og Foulum.

11.03.2015 | Medarbejdere

Tilmeldingen til DHL er åben

AU deltager igen i år i DHL Stafetten, og tilmeldingen er nu åben. Fristen for tilmelding er 24. april 2015.

Berit Hasler er udnævnt som medlem af Miljøstyrelsens Rådgivende Udvalg for Bekæmpelsesmidler.

11.03.2015 | Medarbejdere

Forsker fra Institut for Miljøvidenskab udpeget til udvalg under Miljøstyrelsen

Sektionsleder Berit Hasler fra Institut for Miljøvidenskab er udpeget som medlem af Miljøstyrelsens Rådgivende Udvalg for Bekæmpelsesmiddelforskning.

Lektor Jacob Sherson (foto: Lars Kruse, AU Foto)

05.03.2015 | Science and Technology, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Kvantefysik til folket!

Ved at udvikle spil for alle, gør lektor Jacob Sherson fra Institut for Fysik og Astronomi det muligt for enhver at forske i kvantefysik. Han har netop modtaget en prestigiøs ERC Starting Grant bevilling, som skal hjælpe forskningen videre mod at udvikle nye kvanteteknologier og forbedre kunstig intelligens.

Der er et klart behov for at styrke sammenhængen mellem de faglige miljøer og de berørte områder," siger prorektor Berit Eika om baggrunden for universitetsledelsens beslutning om decentralisering af CEI, EVU, Karriere og Alumne. Foto: Lars Kruse, AU

04.03.2015 | Medarbejdere

Decentralisering skal sikre fagnær opgaveløsning

CEI, EVU, Karriere og Alumne decentraliseres. Løsningen skal sikre nærhed til fagmiljøerne i opgavevaretagelsen.

Viser resultater 11 til 19 ud af 19

Forrige 1 2

89572 / i31