Nyheder

Foto: Lars Kruse, AU Foto

30.09.2015 | Medarbejdere

Kvarterstrukturen til debat

Et forslag til ny undervisningsstruktur på Science and Technology er sendt i høring.

30.09.2015 | Medarbejdere

Udmøntning af AUFFs mobilitetsstipendier og ekstrapuljen på ST

På Science and Technology udmøntes for op til 2,1 mio. kr. fra AUFF's mobilitetsbevilling til ST sabbaticalstipendier i form af medfinansiering til ophold på udenlandske topuniversiteter. Ekstrapuljen skal anvendes til gennemførelse af ekstraordinære forsknings- og erhvervsfremmende aktiviteter.

29.09.2015 | Medarbejdere

Otte nye postdoc-bevillinger til ST

Det Frie Forskningsråd (DFF) har tildelt otte unge forskertalenter ved ST en postdoc-bevilling.

28.09.2015 | Medarbejdere

Har du innovative studerende?

Dean's Challenge er en ny innovationskonkurrence for ST-studerende med gode ideer og innovative løsninger. Konkurrencen løber af stabelen fra 9. november til 4. december 2015.

Science and Technology har indgået et partnerskab med Kalundborg erhvervsliv. Her ses prodekan Tom V. Madsen sammen med Michael Hallgren, Produktionsdirektør, Novo Nordisk Kalundborg, ved underskrivelsen af aftalen. (Foto: Novo Nordisk)

28.09.2015 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Partnerskab mellem Science and Technology og Kalundborg erhvervsliv

Mangel på kvalificeret arbejdskraft er blevet hverdag for stadig flere virksomheder. 28. september indgik Science and Technology, Aarhus Universitet, partnerskab med Kalundborg erhvervsliv om at igangsætte aktiviteter målrettet universitetets ingeniørstuderende, så de kan få øjnene op for Kalundborg som et fremtidigt attraktivt arbejdsmarked.

Den smukke hovedbygning på Sandbjerg Gods er opført i 1788. Foto: AU Foto

28.09.2015 | Medarbejdere

Brug Sandbjerg

Aarhus Universitets kursusejendom Sandbjerg Gods ved Als Sund er et godt valg, når du skal arrangere kurser eller seminarer. Du har også mulighed for at søge støtte til visse typer af kurser og workshops, eller du kan søge om et forsknings-/skriveophold i Møllehuset, hvis du har brug for arbejdsro.

28.09.2015 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Kolde atomer vandt ForskerFight

Kan man sammenligne atomer med bowlingkugler? Det gjorde Ph.d.-studerende Nils Byg Jørgensen og vandt dysten i forskningsformidling.

25.09.2015 | Medarbejdere

Fokus på eksamenssnyd

Aarhus Universitet har revideret reglerne om eksamenssnyd.

60 mio. kr. og et varmt skulderklap. Formanden for Danmarks Grundforskningsfond, Liselotte Højgaard, er begejstret for de ambitiøse planer, professor Troels Skrydstrup og hans kolleger i CADIAC nu går løs på. Foto: Peter F. Gammelby, AU

24.09.2015 | Science and Technology, iNANO, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

CO2 er i luften – det er CADIAC også

De 60 mio. kr. til det nye grundforskningscenter CADIAC hos iNANO er den vildeste investering, Danmarks Grundforskningsfond hidtil har foretaget. Det fortalte fondens formand, Liselotte Højgaard, da centret officielt gik i luften den 23. september.

22.09.2015 | Medarbejdere

Se 'Spørg en forsker'

Forskere fra AU svarede på alt fra kristendom til astrofysik ombord på forskningsskibet Aurora i Aarhus Festuge. Se videoen fra TV2 Østjylland her.

Viser resultater 1 til 10 ud af 20

1 2 Næste

89572 / i31