Nyheder

Da der blev afholdt evakueringsøvelse i Biokæden for nylig, kom de orange og de gule veste flittigt i brug. Den orange vest er til samlepladslederen, som skal sørge for at folk ved, hvor de skal gå hen uden for bygningen, mens den gule vest er til evakueringslederen, som skal sørge for at alle kommer ud af bygningen hurtigst muligt.  (Foto: Christina Troelsen).
Inden der var gået fire minutter var alle kommet ud af bygningen og stod ved samlepladsen på parkeringspladsen, og evakueringen kunne afblæses igen. Øvelsen forløb helt efter bogen. (Foto:  Christina Troelsen).

12.04.2016 | Medarbejdere

Flere beredskabsøvelser fremover

Det er blevet besluttet, at der skal gennemføres beredskabsøvelser på alle institutter på ST i løbet af 2016. Flere har allerede gennemført evakueringsøvelser, og det bliver positivt modtaget af medarbejderne.

11.04.2016 | Medarbejdere

Eksterne forskningsmidler skal ikke finansiere administrationen

Fagmiljøernes betaling til administrationen fastsættes ud fra bl.a. enhedernes omsætning. Fra januar 2017 bliver de eksterne forskningsmidler taget ud af regnestykket for at styrke incitamentet til at hjemtage bevillinger.

11.04.2016 | Medarbejdere

Nye retningslinjer for logostruktur og segl

En mindre revision af designlinjen giver institutter og centre bedre muligheder for at sætte fokus på fagidentiteten. Samtidig vil seglet fremover få en mere fremtrædende plads.

Dekan Niels Chr. Nielsen, Science and Technology.(Foto: Anders Trærup, Aarhus Universitet).

08.04.2016 | Medarbejdere

Fokus på forskningsbaseret myndighedsrådgivning

Det er vigtigt med åbenhed omkring de udfordringer og dilemmaer, der er forbundet med at lave rådgivningsopgaver, når man er forsker på et universitet. Det skriver dekan Niels Chr. Nielsen.

08.04.2016 | Medarbejdere

Studienævn kan gøre uddannelserne bedre

På en studienævnskonference delte studienævnsrepræsentanter og studieledere på Aarhus Universitet deres erfaringer med at fremme god uddannelseskvalitet. Dispensationsansøgninger og den kommende institutionsakkreditering var nogle af de emner, som fyldte meget på dagen.

07.04.2016 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Poul Nissen modtager Aminoff prisen 2016

Torsdag modtog Professor Poul Nissen som den først dansker Aminoff prisen 2016 af Det svenske Kungl. Vetenskapsakademien for sit grundlæggende bidrag til forståelsen af den strukturelle baggrund for ATP-dreven transport af ioner over cellemembraner.

Viser resultater 11 til 16 ud af 16

Forrige 1 2

89572 / i31