Nyheder

Der var mange besøgende til det første arrangement for iMAT på Aarhus Universitet. (Foto: Lars Kruse)
Rektor Brian Bech Nielsen fastslog betydningen af et center som iMAT for samfundets udvikling (foto: Lars Kruse)
Dekan Niels Chr. Nielsen er initiativtager til etablering af en række interdisciplinære forskningscentrer på Aarhus Universitet inden for samfundsvigtige områder. iMAT er det andet af i alt syv centre, der vil åbne i 2017. (Foto: Lars Kruse)
Blandt oplægsholderne på dagen var der også repræsentanter fra verdensførende virksomheder; bl.a. CTO Ernst Lutz fra Grundfos koncernen, der gav et veloplagt oplæg for gæsterne om betydningen af forskning for en virsomhed som Grundfos. (Foto: Lars Kruse)
Professor Bo Brummerstedt Iversen bliver leder for det nye center for materialeforskning på Science and Technology. (Foto: Lars Kruse)

17.08.2017 | Science and Technology, Medarbejdere

Materiale til eftertanke

Tirsdag d. 15. august markerede startskuddet for et nyt, strategisk forskningscenter på Science and Technology. Dagens arrangement gav de mange fremmødte et dybt indblik i fremtidens materialeforskning. Med etableringen af iMAT er det strategiske sigte at samle de mange materialeforskningsaktiviteter, der foregår på Aarhus Universitet, og skabe…

Professor Bo Brummerstedt Iversen skal lede det strategiske forskningscenter, iMAT, på Aarhus Universitet. (foto: Rasmus Rørbæk)

14.08.2017 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere, Erhverv

Aarhus Universitet fokuserer materialeforskning for at bygge fremtiden

Udvikling af nye materialer med særlige egenskaber er af afgørende betydning for videnskabelige fremskridt indenfor bl.a. energi, byggeri, miljøvenlige teknologier, transport og elektronik. Aarhus Universitet skaber derfor det tværfaglige center iMAT for at understøtte en række erhverv og generelt imødekomme nogle af de globale udfordringer, som…

14.08.2017 | Medarbejdere

Ny adjungeret professor har blik for fremtidens landbrug

Direktør Ole Green fra virksomheden Agrointelli er udnævnt til adjungeret professor i teknologi og intelligente løsninger hos Institut for Agroøkologi.

09.08.2017 | Medarbejdere

Åbning af nyt interdisciplinært center for materialeforskning

Tirsdag 15. august åbner Centre for Integrated Materials Research (iMAT). Medarbejdere og studerende inviteres til den officielle åbning i iNANO-huset.

Viser resultater 11 til 14 ud af 14

Forrige 1 2

89572 / i31