Nyheder

Den flotte udsigt fra Fysisk Kantine på 7. sal er kunne i nogle timer i februar ikke hamle op med de ingeniørstuderendes nye indsigt tilværelsen som iværksættere. Foto: Rajiv Vaid Basaiawmoit.
ESHIP:Navigating Uncertainty er et brætspil for hold, med brikker, kort, terninger og det hele; det kan lyde gammeldags, men det er intuitivt som et computerspil. Foto: Jeanette E. Møberg.

14.05.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Endnu en pris til ESHIP

Iværksætterspillet ESHIP:Navigating Uncertainty har fået en sølvmedalje fra International Serious Play Awards for dets innovative tilgang til undervisning gennem spil – også kaldet gamification. Brætspillet er udviklet af lederen af SciTech Innovation and Entrepreneurship, Rajiv Vaid Basaiawmoit, og det er anden gang, han vinder en international…

Foto: ST Learning Lab

11.05.2018 | Medarbejdere

AU skal hjælpe polske universiteter med talentundervisning

ST Learning Lab (STLL) og Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser (CESU) skal i fællesskab være med til at udvikle en model, så polske universiteter kan blive bedre til at undervise talentfulde studerende.

Professor Troels Skrydstrup har fået tildelt Melvin Calvin Prisen 2018. (Foto: Lise Balsby, AU)

09.05.2018 | Medarbejdere

International pris til ST-professor

Professor Troels Skrydstrup, Institut for Kemi og iNANO, er blevet hædret med Melvin Calvin Prisen for sit exceptionelle videnskabelige bidrag inden for isotopvidenskab.

(foto: AU Foto)

04.05.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Millioner til fri forskning tildelt

Danmarks Frie Forskningsfond har uddelt bevillinger til i alt 27 forskere på Science and Technology.

Foto: Melissa Bach Yildirim

03.05.2018 | Medarbejdere

Styrk dit netværk med nye tværfaglige møder hos AIAS

En række nye tværfaglige eftermiddagsarrangementer skal skabe grobund for nye netværk mellem forskere og stimulere debatten om den akademiske kultur på tværs af faglige discipliner. Alle er velkomne!

Rammerne for AUs fysiske udvikling i de kommende år blev præsenteret på et stormøde 2. maj 2018. De indebærer blandt andet en samling af ingeniøraktiviteterne på Katrinebjerg. (Grafik: AART Architects)
ST i fremtiden: en life science-klynge på tværs af Universitetsparken forbinder MBG med BIOS og AGRO, en stærk teknologiakse knytter ingeniøraktiviteterne på Katrinebjerg tæt til de naturvidenskabelige fag på campus, og i midten vil et stærkt integreret undervisningsmiljø blive udbygget og fungere som centrum for studieaktiviteter. (Illustration: ST Kommunikation).

02.05.2018 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

ST samler Aarhus-aktiviteterne på campus og Katrinebjerg

Rammerne for Aarhus Universitets fysiske udvikling i de kommende år blev præsenteret på et stormøde 2. maj 2018. For Science and Technology betyder det en længe ønsket samling af Institut for Molekylærbiologi og Genetik i Universitetsbyen, indflytning fra Kalø og Silkeborg og samling af life science-aktiviteterne i Universitetsparken, og at…

Den danske polymerpris – ATV | Elastyrenprisen 2018 blev på ATV’s årsmøde overrakt til professor ved AU Kurt Gothelf. Foto: Tom Jersø

30.04.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Kurt Gothelf modtager Den danske polymerpris

Professor Kurt Gothelf, iNANO og Institut for Kemi, modtog Den danske polymerpris – ATV | Elastyrenprisen 2018 på Akademiet for de Tekniske Videnskabers årsmøde den 25. april.

30.04.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Dekan og udviklingsdirektør advarer: Pas på erhvervsfremme uden evidens

Debatindlæg på altinget.dk af dekan Niels Chr. Nielsen og udviklingsdirektør i Region Midtjylland Kim Kofod Hansen.

145 kvote 2 ansøgere på vej til adgangsprøven i Søauditorierne. Foto: Katrine Mikkelsen

26.04.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere, Kommende studerende

Vellykket generalprøve på adgangsprøve

145 ansøgere mødte søndag den 22. april op for at tage den nye adgangsprøve for kvote 2-ansøgere til studierne datalogi, fysik og it produktudvikling på AU. Arrangementet gik helt efter planen og skaffede værdifulde erfaringer til udformningen af adgangsprøverne i 2019 – da kvote 2-ansøgere til alle uddannelser under ST skal gennem en…

23.04.2018 | Medarbejdere

Kom til stormøde om planerne for AU’s fysiske udvikling

Alle medarbejdere og studerende inviteres til stormøde i Aulaen 2. maj, hvor Aarhus Universitets ledelse præsenterer de visioner, som bestyrelsen har vedtaget for universitetets fysiske udvikling.

Viser resultater 11 til 20 ud af 703

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

89572 / i31