Nyheder

20.09.2018 | Medarbejdere

Ny international hjemmeside opfylder brugernes behov

Det er nu blevet nemmere for kommende, internationale studerende og medarbejdere at få et overblik over studier, arbejdsmuligheder og campuslivet på Aarhus Universitet. Aarhus Universitet har netop lanceret en ny, målrettet international hjemmeside.

Foto: Maria Randima, AU Foto

19.09.2018 | Medarbejdere

Synliggør din forskning: Gør dine artikler frit tilgængelige

Med Open Access kan du synliggøre din forskning og leve op til de krav, som flere nationale og internationale fonde kræver, samt efterleve den nationale og Aarhus Universitets Open Access-politik.

17.09.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdernyhed, Navne , Medarbejdere

Pædagogisk hæderspris til evolutionsbiolog Tove Hedegaard Jørgensen

Tove Hedegaard Jørgensen fra Institut for Bioscience og ST Learning Lab modtog ved årsfesten Aarhus Universitets Jubilæumsfonds Pædagogiske Hæderspris som en anerkendelse af fremragende og banebrydende undervisning. Med prisen følger 100.000 kroner til prismodtageren.

17.09.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Studerende i IT-produktudvikling fik dronningens rejselegat

Ved universitetets årsfest modtog kandidatstuderende Karl-Emil Bilstrup Dronning Margrethe II's rejselegat på 25.000 kr. Læs mere om ham og de øvrige tre prismodtagere.

17.09.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere, Navne

Populationsgenetiker blev æresdoktor på AU

Professor Andrew G. Clark fra Cornell University er udnævnt til æresdoktor ved Aarhus Universitet på baggrund af sit imponerende arbejde med forskning i populationsgenetik og genomik gennem de sidste 40 år.

Grafik: AART Architects

14.09.2018 | Medarbejdere

Hvordan vil du indrette fremtidens universitet? Få inspiration på tre gå-hjem-møder

Alle medarbejdere og studerende er inviteret til en række gå-hjem-møder, som vil give inspiration til, hvordan fremtidens undervisnings- og studiemiljøer på AU kunne se ud. Hvordan sikrer vi, at undervisning, forskning, studiemiljø mv. får så gode rammer som muligt? Kom og bliv inspireret af oplægsholdernes erfaringer med, hvordan vi skaber…

Det gælder om at gå mod strømmen og vende idéer på hovedet, når man ønsker at tiltrække sig positiv opmærksomhed fra VILLUM Experiment progammet. Det er lykkedes otte AU-forskere, der tilsammen modtager 15,3 mio dkk. (Ill: Colourbox)

13.09.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Eksperimenter for millioner

Det er anden gang, at VILLUM FONDEN støtter dristige tekniske og naturvidenskabelige forskningsideer. Forskere fra Aarhus Universitet er igen med på listen over modtagere, hvor otte ideer med vovemod modtager i alt 15,3 mio. dkk.

Foto: Jesper Rais, AU Foto

12.09.2018 | Medarbejdere

Støtte til synergiskabende forskningsaktiviteter på ST

Dekanatet har bevilliget 4,5 mio. kr. til forskningsprojekter med særligt fokus på at skabe synergi på tværs af Science and Technologys forskningsmiljøer og med stort potentiale for at opnå ekstern funding.

Rammerne for AUs fysiske udvikling i de kommende år indebærer blandt andet en samling af ingeniøraktiviteterne på Katrinebjerg. (Grafik: AART Architects)

10.09.2018 | Medarbejdere

Stormøder på ST om Campus 2.0

ST afholder tre stormøder, hvor du kan høre mere om Campus 2.0 og fakultetets bygningsplaner. Møderne er for alle interesserede studerende og medarbejdere.

Fra venstre: Dekan Niels Chr. Nielsen, prodekan Per Balslev, professor Jacob Sherson og til slut redaktionschef Carsten Nymann. (Foto: Rasmus Rørbæk)

10.09.2018 | Medarbejdere

Kan du gætte, hvem du er?

Et nyt forskningsprojekt skal, sammen med Danmarks Radio, hjælpe forskere til at kortlægge danskernes hjernefunktioner ved at spille computerspil. Projektet skal hjælpe med at skabe et tankernes atlas over Danmark, og give den enkelte spiller feedback om den måde, man spiller på. På den måde kan projektet både sige lidt om, hvem spilleren er – og…

Viser resultater 11 til 20 ud af 750

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

89572 / i31