Nyheder

Foto: Lars Kruse, AU Foto

21.05.2019 | Medarbejdere

Høring om deling af ST er nu afsluttet

Forslaget om deling af Science and Technology i to fakulteter har været sendt i høring på hele AU, og høringsprocessen er nu afsluttet. Bestyrelsen behandler forslaget om deling den 7. juni.

Grafik: Uddannelses- og Forskningsministeriet

10.05.2019 | Medarbejdere

Hvordan skal universiteternes basismidler fordeles i fremtiden?

Uddannelses- og Forskningsministeriet afholdt 2. maj et stormøde for faggrupperepræsentanter i BFI (Bibliometriske Forskningsindikatorer). Flemming Skov fra Institut for Bioscience og Sabine Ravnskov fra Institut for Agroøkologi deltog i mødet og fortæller her om ekspertudvalgets fire forslag til modeller for fordeling af basismidler.

Poul Nissen, Institut for Molekylærbiologi og Genetik. Foto: Lisbeth Heilesen/AU.
Thomas Poulsen, Institut for Kemi. Foto: PURE/AU

10.05.2019 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

To millionbevillinger fra Novo Nordisk Fonden

Novo Nordisk Fonden bevilger to forskere fra Science and Technology hver 10 mio. kr. til forskningsprojekter inden for det bioteknologiske og biomedicinske område.

Den 3. maj åbnede Institut for Ingeniørvidenskab den 2.100 kvm. store forskningsfacilitet Deep Tech Experimental Hub.  Forskningshubben er et kritisk element i opbygningen af de forskningsbaserede, ingeniørvidenskabelige uddannelser, som er et strategisk fokus for Aarhus Universitet. Foto: Lars Kruse, AU

09.05.2019 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Rekordmange DFF-millioner til forskning på ST

Danmarks Frie Forskningsfond (DFF) bevilger i alt 133,4 mio. kr. til 39 forskningsprojekter på ST – heraf næsten halvdelen inden for Teknologi og Produktion

Foto: Colourbox

03.05.2019 | Medarbejdere

Ny og forbedret AU Translate

Hvis du har brug for hjælp til oversættelse fra dansk til engelsk, kan du med fordel bruge den nye og forbedrede version af AU Translate. AU Translate fungerer på samme måde som fx Google Translate, men er en sikker løsning, der er baseret på AU’s egne termbaser og oversættelseshukommelser, og som oversætter til et mere flydende engelsk.

01.05.2019 | Medarbejdere

Brug ikke RejsUd fra den 3.-21. maj 2019

Fra den 3.-21. maj er AU’s rejseafregningssystem, RejsUd, påvirket af en regnskabsteknisk opdatering. Brugere af RejsUd skulle gerne have modtaget en udførlig mail om systemets opdateringsperiode og konsekvenser undervejs.

01.05.2019 | Medarbejdere

Brug ikke IndFak i perioden 13.-20. maj 2019

I perioden 13. maj til 20. maj er AU’s fakturahåndteringssystem, IndFak, påvirket af en regnskabsteknisk opdatering. Hvis du er oprettet som bruger i IndFak, vil du have modtaget en udførlig mail om systemets lukkeperiode.

Foto: Melissa Bach Yildirim

30.04.2019 | Medarbejdere

DHL-stafetten – en hyggelig aften med dine kollegaer

Den 9. maj lukker tilmeldingen til årets DHL-stafet. Meld dig til sammen med dine kollegaer og benyt lejligheden til at mødes i de smukke, grønne omgivelser til en løbe- eller gåtur og efterfølgende hygge.

Foto: Colourbox

30.04.2019 | Medarbejdere

Har du ønsker til en ny webshop på AU?

Sælger du kompendier og bøger, udlåner nøgler - eller håndterer depositum via AU webshop i dag? Så kan du have specifikke ønsker til, hvad et nyt system gerne skulle kunne håndtere. AU skal have ny webshop – og i maj måned kan du melde ønsker ind til det nye system.

Forslaget om deling af ST er nu sendt i høring. Foto: Lars Kruse, AU Foto

26.04.2019 | Medarbejdere

Høring af forslag om deling af fakultetet Science and Technology

Forslaget om deling af Science and Technology i to fakulteter er nu blevet forelagt AU’s bestyrelse, som godkendte at forslaget sendes i høring på AU. Høringsprocessen går i gang den 26. april. Læs om forslaget her og om, hvordan høringsprocessen vil forløbe.

Viser resultater 41 til 50 ud af 446

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

89572 / i31