Nyheder

Foto: Melissa Bach Yildirim

07.03.2019 | Medarbejdere

Tilmeldingen til DHL Stafetten 2019 er åben

AU deltager igen i år i DHL Stafetten, og tilmeldingen er nu åben. Kom med ud i det grønne og få en hyggelig aften med dine kollegaer. Sidste frist for tilmelding er 9. maj.

Institut for Fødevarers nye bygninger i Agro Food Park ved Aarhus bliver klar til indflytning 1. november 2019, derfor er de medarbejdere i Årslev og Foulum, som bliver berørt af flytningen, nu formelt blevet varslet. Billedet er fra rejsegildet 31. januar 2019. Foto: Ole Tolbod Fotografi

05.03.2019 | Medarbejdere

Medarbejdere varslet om flytning fra Årslev

84 medarbejdere ved Institut for Fødevarer og Administrationscenter ST skal flytte arbejdsstedsadresse fra Årslev og Foulum, når instituttet flytter til Agro Food Park ved Aarhus 1. november 2019. I begyndelsen af marts blev der udsendt flyttebreve til de berørte medarbejdere.

05.03.2019 | Medarbejdere

AUFF Starting Grants og AUFF Flagskibe åbner for ansøgning

Aarhus Universitets Forskningsfond (AUFF) åbner nu for ansøgninger til virkemidlerne Starting Grants, og til det nye ambitiøse initiativ AUFF Flagskibe, so, skal støtte tiltag af ekstraordinær karakter ved Aarhus Universitet.

"Aarhus Harbour Bath" hed det projekt, om vandt Orbies for både Bedste Pitch og Bedste Projekt. De tre ingeniørstuderende (fv) Anders Meidahl, Nicklas Nielsen og Rasmus Hemmingsen har udtænkt et system, som vha kameraer, sensorer og computere automatisk kan beregne, hvor mange badegæster der befinder sig i Havnebadet i Aarhus; der må nemlig højst være 650 ad gangen. Foto: Simon Christensen.

04.03.2019 | Medarbejdere

ORBIT Lab uddelte Orbies-priser til de bedste ingeniørprojekter

ORBIT Lab, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitets innovations- og tech-laboratorium, samlede d. 21. februar flere end 100 studerende, ansatte og repræsentanter fra industrien til prisuddelings-arrangementet The Orbies. Her fremviste ingeniørstuderende deres projekter fra sidste semester, og et dommerpanel af folk fra industrien uddelte…

Massachusetts Institute of Technology (MIT) i Boston er et af de amerikanske universiteter, der kan søges om forskningsophold ved. (Foto: Colourbox)

28.02.2019 | Medarbejdere

Forskertalenter kan søge om ophold ved amerikanske topuniversiteter

Postdocs og ph.d.-studerende kan søge Uddannelses- og Forskningsministeriet om støtte til forskningsophold ved MIT, UC og Stanford.

Peter Teglberg Madsen modtager Eliteforsk-pris på 1,2 mio. kr. Foto: Søren Kjeldgaard

28.02.2019 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Peter Teglberg Madsen får Eliteforsk-pris

Professor Peter Teglberg Madsen fra Institut for Bioscience modtog 28. februar 2019 Eliteforsk-prisen ved en højtidelighed i Operaen i København. Samtidig fik ph.d.-studerende Kristian Knakkergaard Nielsen fra Institut for Fysik og Astronomi et rejsestipendium.

Foto: Jørgen Weber luftfoto

25.02.2019 | Medarbejdere

Masterplan for Campus 2.0 vedtaget

Den endelige plan for AU’s fysiske udvikling er nu vedtaget. Dermed er man klar til at tage næste skridt: fraflytninger og opsigelser af lejemål i forhold til universitetets gradvise indflytning i Universitetsbyen.

Foto: Lars Kruse, AU Foto

22.02.2019 | Medarbejdere

Fremtidig organisering af ST

Rektor Brian Bech Nielsen har sat gang i en proces med det mål at fakultetet Science and Technology skal deles i to fakulteter. Se video og slides fra medarbejdermødet 19. februar og følg processen løbende på hjemmesiden.

Foto: Lars Kruse

22.02.2019 | Medarbejdere

Arbejdspladsvurdering (APV) 2019 - dit svar er vigtigt!

Mandag d. 25. februar modtager medarbejdere på AU en mail fra Rambøll med et link til spørgeskemaundersøgelsen for APV 2019. Ved at deltage i undersøgelsen, er du med til at afdække din og dine kollegaers trivsel på arbejdspladsen. Så husk at besvare spørgeskemaet og gerne opfordre dine kolleger til at gøre det samme. Undersøgelsen slutter d. 13.…

Du kommer bredt ud med din forskning, hvis du tilmelder dig Forskningens Døgn med et oplæg, en stand, en debat eller måske noget helt fjerde. Foto: Ida Jensen/AU.

19.02.2019 | Medarbejdere

Skab synlighed om din forskning - vær med til Forskningens Døgn

Aarhus Universitet inviterer i år til Forskningens Døgn i og omkring Stakladen onsdag den 24. april fra kl. 14-18 under overskriften ’Fascinerende forskning’. Vil du være med? Så tilmeld dig nu og grib muligheden for at præsentere din forskning for et bredt publikum.

Viser resultater 41 til 50 ud af 420

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

89572 / i31