Nyheder

Foto: Anders Trærup

02.07.2018 | Medarbejdere

Blackboard skal i udbud

I henhold til de offentlige udbudsregler skal Aarhus Universitets fælles learning management system – Blackboard – nu i udbud.

Mogens Nicolaisen er ansat som professor i plantepatologi. Foto: Janne Hansen

02.07.2018 | Medarbejdere

Ny professor i plantepatologi

Mogens Nicolaisen er ansat som professor i plantepatologi ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet.

Foto: AU Foto

29.06.2018 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Ny professor i medfødt immunologi

Rune Hartmann er udnævnt til professor i “Innate Immunology” ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik ved Aarhus Universitet fra 1. juni 2018

Professor Ulrik Uggerhøj bliver ny institutleder på Institut for Fysik og Astronomi pr. 1/7 2018. (Foto: Magnus Uggerhøj)

26.06.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Ny institutleder på Institut for Fysik og Astronomi

Professor Ulrik Uggerhøj er ansat som institutleder på Institut for Fysik og Astronomi. Han begynder d. 1/7 2018.

Foto: AU Foto

25.06.2018 | Medarbejdere

Indkaldelse af forslag til synergiskabende projekter på Science and Technology

Der uddeles synergipakker til forskningssamarbejde inden for hvert af de tre områder: generel synergiskabelse, samarbejde med industri og myndighedsområdet. Ansøgningsfristen er 15. august 2018.

De fire studerende kender hinanden fra deres firma Protofi, hvor de udvikler prototyper. Foto: Kaspar Hvid

25.06.2018 | Medarbejdere

Fire studerende får støtte til at hjælpe blinde og døve

Fire studerende i IT-Produktudvikling er blevet en del af Innovationsfondens program for nyuddannede kandidater - Innofounder. De er kommet med, fordi de i specialet har skabt en sensor, der kan hjælpe døve og blinde i deres dagligdag.

(Foto: Lars Kruse AU Foto)

22.06.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Brobygning mellem den menneskelige og den kunstige intelligens

Jacob Sherson modtager en Semper Ardens-bevilling på 15 millioner kroner fra Carlsbergfondet til et projekt, der søger at kombinere menneskelig intuition med computerkraft. Det skal give nye muligheder for at forme fremtidens kunstige intelligens.

Flytning af store mængder af universitetets data kan give driftsforstyrrelser. Foto: Colourbox

19.06.2018 | Medarbejdere

Flytning af store mængder af universitetets data kan give driftsforstyrrelser

En kombination af hardware- og softwarefejl gør, at store mængder data (300 TB) skal flyttes til nye servere for at undgå tab af data. Som bruger af universitetets IT-systemer og –services kan du derfor risikere at opleve driftsforstyrrelser fra i dag tirsdag den 19. juni og et par uger frem.

Aarhus Universitet har udgivet en ny folder med titlen "Erhvervsforsker - et tæt samarbejde mellem virksomhed og universitet". Folderen er målrettet både virksomheder og forskere, og findes både på dansk og engelsk. Grafik: AU

06.06.2018 | Medarbejdere

Fokus på erhvervsforskerordningen

Som led i arbejdet med at styrke båndene til erhvervslivet sætter Aarhus Universitet øget fokus på Innovationsfondens erhvervsforskerordning som en attraktiv mulighed både for virksomheder og for forskere.

Raketten på de studerendes t-shirts spillede tilfældigvis (?) sammen med dekanens tale, som sammenkædede Open Science platformen med forskningen bag Apollo 11-missionen. Her lytter de til lead materials specialist Allan Hjarbæk Holm fra Grundfos, der fortælle om koncernens langsigtede mål og forventninger i forbindelse med Open Science. Foto: Peter F. Gammelby, AU
Jens Hinke (tv), som leder produkudviklingen i SP Group A/S, blev den første modtager af Open Science Industry Award - her fra dekan Niels Chr. Nielsen. Foto: Peter F. Gammelby, AU

31.05.2018 | Medarbejdere, Studerende, Offentligheden / Pressen

Open Science Festival 2018 – fuld fart på nye ideer

Forskere, studerende og industrifolk mødtes torsdag den 31. maj i iNANO til Open Science Festival 2018 for at fejre det åbne forskningssamarbejde.

Viser resultater 41 til 50 ud af 750

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

89572 / i31