Nyheder

Poul Nissen (foto: Lisbeth Heilesen/AU)

25.04.2019 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Poul Nissen modtager 10 mio. kroner til at forske i insulinreceptoren

Novo Nordisk Fonden har tildelt professor Poul Nissen en femårig bevilling i form af en såkaldt ”NNF Distinguished Investigator 2019 grant” inden for ”Bioscience and Basic Biomedicine”, der tildeles forskere, som har vist, at de kan udføre og lede forskning på allerhøjeste internationale niveau.

Forslaget til en deling af Science and Technology præsenteres nu for bestyrelsen og sendes i høring. Foto: Lars Kruse, AU

11.04.2019 | Medarbejdere

Status på deling af ST

Rektor har afsluttet sin runde på institutterne og forslaget om deling af fakultetet præsenteres nu for bestyrelsen. Derefter vil forslaget blive sendt i høring.

APV-undersøgelsens resultater for ST er nu offentliggjort. Grafik: AU

09.04.2019 | Medarbejdere

APV 2019 på ST: Overordnet tilfredshed, men vigtigt at følge op

Resultaterne i den samlede APV-rapport for ST viser, at størstedelen af medarbejderne på fakultetet er tilfredse med og engagerede i deres arbejde. Men der er stadig problemer med stress, og omgangstonen er blevet hårdere. Nu går det lokale opfølgningsarbejde på enhederne i gang.

APV 2019. Grafik: AU

09.04.2019 | Medarbejdere

APV-rapporterne er klar – nu starter det lokale opfølgningsarbejde

Resultaterne af APV 2019 viser, at medarbejderne på universitetet overordnet set er tilfredse med at arbejde på AU. Nu går de enkelte enheder i gang med at afholde dialogmøder. Her er der mulighed for at tolke resultaterne og drøfte, hvilke konkrete initiativer der evt. er behov for at sætte i værk lokalt.

Der er mange fordele ved at være aktiv på sociale platforme som Twitter og LinkedIn som forsker. Grafik: Twitter og LinkedIn

08.04.2019 | Medarbejdere

Invitation til Open Lecture og workshop om LinkedIn og Twitter

Forskere og kommunikatører på ST inviteres til Open Lecture og workshop om brugen af LinkedIn og Twitter til at formidle forskning og skabe netværk. Det foregår tirsdag 30. april 2019 i Aarhus.

ST på LinkedIn. Foto: Christina Troelsen

05.04.2019 | Medarbejdere

Følg ST på LinkedIn

Science and Technology er på LinkedIn. Følg siden og få seneste nyt om forskning og uddannelse, bevillinger og events, og hvad der ellers rører sig på fakultetet, institutterne, centrene og skolerne.

Bo Brummestedt modtager 39,8 mio. kr. til at udvikle nye materialer. Foto: Lars Kruse, AU.
Karl Anker Jørgensen modtager 39,9 mio. kr. til at udvikle grøn katalyse. Foto: Lars Kruse, AU.
Henrik Stapelfeldt modtager 30,2 mio. kr. til at filme atomer i slowmotion. Foto: Lise Balsby.
Lars Birkedal modtager 35,4 mio. kr. til at udvikle værktøjer, der kan forebygge fejl i software. Foto: AU.
Yong P. Chen tilbydes 40 mio. kr. til at forske i hybride kvantematerialer. Foto: Purdue University

01.04.2019 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

VILLUM FONDEN giver 185 mio. kr. til forskning på Aarhus Universitet

Fem professorer i fagene kemi, datalogi og fysik er udvalgt til at være Villum Investigators og modtager hver mellem 30 og 40 mio. kr. til deres forskning de næste seks år.

Foto: Lars Kruse

01.04.2019 | Medarbejdere

AU sender rengøringsopgaverne i udvalgte bygninger i udbud

I løbet af de kommende måneder vil der blive udarbejdet et detaljeret beslutningsgrundlag for en eventuel udlicitering af rengøring i 51 bygninger på AU. Høringssvar og bemærkninger fra samarbejdsudvalg og tillidsrepræsentanter m.fl. vil indgå i denne udbudsproces. Når det endelige beslutningsgrundlag foreligger i begyndelsen af 2020, afgør…

For anden gang i sin karriere modtager professor Jens Stougaard fra Institut for Molekylærbiologi og Genetik ved Aarhus Universitet en ERC Advanced Grant fra Det Europæiske Forskningsråd til forskning i plantemolekylærbiologi. Foto: Lisbeth Heilesen, AU.

28.03.2019 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Jens Stougaard får prestigefyldt bevilling fra Det Europæiske Forskningsråd

For anden gang i sin karriere modtager professor Jens Stougaard fra Institut for Molekylærbiologi og Genetik ved Aarhus Universitet en ERC Advanced Grant fra Det Europæiske Forskningsråd til forskning i plantemolekylærbiologi. Bevillingen er på Euro 2,5 mio. (ca. 18,5 mio. kr.) og løber over fem år.

150 engagerede studerende og medarbejdere var mødt op til AU's seminar om bæredygtighed. Foto: Lars Kruse

25.03.2019 | Medarbejdere

Frøet er sået til et mere bæredygtigt AU

Med stort engagement skabte studerende og medarbejdere værdifulde idéer til et mere bæredygtigt AU. Det skete, da universitetet holdt bæredygtighedsseminar i sidste uge. Nu følger arbejdet med at udvikle en bæredygtighedsstrategi og et ambassadørnetværk.

Viser resultater 51 til 60 ud af 446

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

89572 / i31