Nyheder

ST SUMMER HANGOUT foregik ved Navitas på Aarhus Havn i strålende sommervejr. (Foto: dypång management).
Der blev konkurreret ivrigt i de sportslige discipliner. (Foto: dypång management).
Mange prøvede kræfter med den populære disciplin at slå søm i. (Foto: dypång management).
Dekanen uddelte sædvanen tro seks ST Awards. Her ses årets prismodtagere sammen med dekanatet. Forrest fra venstre: Prodekan Kurt Nielsen, professor Mogens Sandø Lund (ST Industrial Collaboration Award), ph.d.-studerende William Joyce (ST Talent Award), professor Lars Hestbjerg Hansen (ST Science Award), ingeniør Jacques Chevallier (ST TAP Award), professor Hanne Damgaard Poulsen (ST Public Sector Consultancy Award) og lektor Ditlev Egeskov Brodersen (ST Education Award). Bagest fra venstre: Prodekan Finn Borchsenius, dekan Niels Chr. Nielsen og prodekan Søren Keiding. (Foto: dypång management).

01.09.2017 | Medarbejdere

ST SUMMER HANGOUT - festlig stemning, højt humør og sommervejr

1.300 medarbejdere deltog i ST's årlige sommerfest fredag den 25. august 2017. Det nye koncept for festen med holdaktiviteter om eftermiddagen og festivalstemning på havnen ved Navitas blev en stor succes. Se billeder og video fra festen.

01.09.2017 | Medarbejdere

Ny og enklere APV i 2019

Universitetsledelsen har besluttet at afprøve en ny og enklere model for den tre-årige ArbejdsPladsVurdering (APV), som gennemføres næste gang i foråret 2019. Her skal medarbejdere som noget nyt forholde sig til den fysiske og psykiske APV på samme tidspunkt.

Foto: Colourbox

29.08.2017 | Medarbejdere

Status for konkurrenceudsættelse af myndighedsbetjening

ST’s myndighedsbetjening skal igennem en konkurrenceudsættelse i de kommende år. Arbejdet med at forberede det er i fuld gang.

Ideen til Open Science er oprindelig opstået på iNANO (Foto: Lars Kruse).

28.08.2017 | Medarbejdere

Videncenter for Open Science

Open Science bliver en videnskab i sig selv. Efter at iNANO’s første Open Science projekt, SPOMAN, har fået luft under vingerne, har Science and Technology nu bevilget midler til at danne et videncenter om Open Science.

25.08.2017 | Medarbejdere

ST Awards 2017

Igen i år har ST uddelt seks anerkendende priser til medarbejdere ved fakultetet. De seks ST Awards blev uddelt i forbindelse med ST SUMMER HANGOUT fredag 25. august 2017.

170 folkeskolelærere var mødt op til kursus på Aarhus Universitet.
Også i pauserne blev der diskuteret og videndelt blandt folkeskolelærerne.

25.08.2017 | Medarbejdere

Fagligt ”slik” til folkeskolelærerne

Folkeskolelærere efterspørger efteruddannelse, og det har fået nogle forskere fra Aarhus Universitet og Københavns Universitet til at efterkomme ønsket igennem kurset ”fra Big Bang til det Moderne Menneske”. Der har netop til kursusdagene her i august i Aarhus været 170 deltagere.

25.08.2017 | Medarbejdere

Millioner til projekter om havets sande miljøtilstand

VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN har bevilget 10,5 mio. til fem projekter om det danske havmiljø, der samler viden, forskere og aktører på tværs og sætter fokus på balancen i havets økosystem. Forskere fra Institut for Bioscience leder tre af projekterne og deltager i et fjerde.

Solen skinnede på de mange nye studerende onsdag morgen, og tutorerne tog i mod dem med smil og højt humør (Foto: Lars Kruse, AU).
Dekan Niels Chr. Nielsen holdt velkomsttale for de studerende i flere hold, her i universitetets Aula (Foto: Lars Kruse, AU).
Traditionen tro bød også fest- og foredragsforeningen TÅGEKAMMERET velkommen (Foto: Lars Kruse, AU).
Omkring 300 'ældre' studerende gør en stort stykke arbejde som tutorer for at hjælpe de nye studerende godt i gang med studielivet. De fik en særlig tak for indsatsen fra dekanen (Foto: Lars Kruse, AU).

24.08.2017 | Medarbejdere

Velkommen til de nye studerende

Onsdag den 23. august var der studiestart for 1.730 nye bachelor- og diplomingeniørstuderende på Science and Technology.

24.08.2017 | Medarbejdere

Kommercialiseringsinitiativer godt i gang inden for ST’s grønne område

Første fase af ST’s fokus på at kommercialisere teknologier inden for det grønne område har resulteret i ikke mindre end 66 forslag. Nu skal der arbejdes videre med forretningsplanerne for de mest oplagte idéer.

18.08.2017 | Medarbejdere

Opdatering af Mac-computere på ST

IT-supporten og AU IT arbejder på at få opdateret alle AU-ansattes computere, bl.a. for at sikre en moderne IT-platform og øge IT-sikkerheden på universitetet. På ST er det omfattende arbejde med opdatere Windows-computere godt i gang, og ST IT-support vil i det omfang det er muligt begynde at opdatere Mac og Unix/Linux.

Viser resultater 61 til 70 ud af 622

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

89572 / i31