Nyheder

24.01.2018 | Medarbejdere

Konsekvenser af besparelserne i Administrationscenter ST begynder at træde i kraft

Administrationscenteret og sekretariatslederne arbejder med forslag til effektiviseringer som konsekvens af besparelsesrunden i centeret.

Fra 1. februar 2018 udvides medarbejderparkeringen på AU Campus. Områderne vil være markeret med skilte som dette. (Foto: Christina Troelsen)

24.01.2018 | Medarbejdere

Medarbejderparkering på AU Campus

Fra 1. februar bliver flere parkeringsområder på AU forbeholdt medarbejdere. Det omfatter de fleste p-pladser omkring ST’s bygninger i Universitetsparken. Hvis du ønsker at benytte p-pladserne og ikke allerede har oprettet p-tilladelse, skal du registrere din bil på au.dk/parkering.

23.01.2018 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Datalogi-professor får Villum Kann Rasmussens Årslegat

Professor i kryptografi Ivan Damgård fra Institut for Datalogi på Aarhus Universitet modtager Villum Kann Rasmussens Årslegat til Teknisk og Naturvidenskabelig Forskning 2018 på 5 mio. kr.

23.01.2018 | Medarbejdere

”Bestil en forsker”: Tilmeld dig nu

I uge 17 under Forskningens Døgn har alle i Danmark mulighed for at få gratis besøg af en forsker. Er du en af dem, der gerne vil dele ud af din viden, kan du nu tilmelde dig med et foredrag om din forskning.

Professor Niels Peter Revsbech leder det interdisciplinære Centre for Water Technology. Foto: Lars Kruse, AU

23.01.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Poul Due Jensens Fond pumper 40 mio. kr. i Aarhus Universitets vandforskning

Med fire donationer på tilsammen godt 40 mio. kr. får Aarhus Universitets nye Centre for Water Technology (WATEC) en flyvende start mod en plads i den internationale elite inden for forskning i bæredygtige vandkredsløb. Det er det største beløb, Poul Due Jensens Fond hidtil har doneret til vandforskning.

Lektor Cristiano Spotti, Institut for Matematik, Aarhus Universitet.

23.01.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Matematiker modtager 7 mio. kr. fra VILLUM Young Investigator

Lektor Cristiano Spotti, Institut for Matematik, får bevillingen, der bliver givet til forskertalenter, til at støtte at de skaber selvstændige forskningsprofiler.

21.01.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Kommentarer til kritik af myndighedsbetjening i Berlingske

Forskere og ledelse afviser, at man har ladet sig styre af økonomiske interesser og fastholder, at faglig kritik var begrundelsen for en faglig redegørelse. Se dokumentation i sagen.

19.01.2018 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Ny professor i bioaktive fødevareproteiner

Esben Skipper Sørensen er udnævnt til professor i bioaktive fødevareproteiner ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik ved Aarhus Universitet pr. 1. januar 2018.

Professor Clive Sabel, Institut for Miljøvidenskab, skal stå i spidsen for Big Data Centre for Environment and Health. (Foto: Aarhus Universitet).

16.01.2018 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Miljøets betydning for sundheden skal undersøges med millionbevilling

Professor Clive Sabel modtager 60 mio. kr. fra Novo Nordisk Fondens Challenge Programme til etablering af Big Data Centre for Environment and Health på Institut for Miljøvidenskab, Aarhus Universitet.

Professor Kurt V. Gothelf, iNANO og Institut for Kemi, skal lede det nye Center for Multifunctional Biomolecular Drug Design (CEMBID). (Foto: Lars Svankjær).

16.01.2018 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Millioner til udvikling af multifunktionelle lægemidler

Professor Kurt V. Gothelf modtager 60 mio. kr. fra Novo Nordisk Fondens Challenge Programme til etablering af Center for Multifunctional Biomolecular Drug Design (CEMBID) på iNANO, Aarhus Universitet.

Viser resultater 61 til 70 ud af 703

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

89572 / i31