Nyheder

Al information om ph.d.-uddannelsen på ST er samlet på den nye hjemmesside: phd.scitech.au.dk. (Screendump)

20.11.2018 | Medarbejdere

Ny ph.d.-hjemmeside på ST

Graduate School of Science and Technology har fået ny hjemmeside, som henvender sig både til nuværende ph.d.-studerende og vejledere, og til nye ansøgere.

19.11.2018 | Medarbejdere

Husk at registrere dine publikationer i Pure

2018 nærmer sig sin afslutning, og du skal derfor være opmærksom på deadlines og praktisk information omkring indberetning af universitetets publikationer i Pure.

Adjungeret professor Ole Green og lektor René Gislum præsenterede den nyudviklede ”Robotti”, der er en såkaldt selvkørerende redskabsbærer. Foto: Claus Bo Andreasen

19.11.2018 | Medarbejdere

Minister fik nyt indblik i landbrugsforskningen

Der var bæredygtige energisystemer og selvkørende maskiner på programmet, da forsknings- og uddannelsesministeren besøgte AU Foulum.

Aarhus Universitet optrapper indsatsen for at beskytte sine data. Arkivfoto: Lars Kruse.

16.11.2018 | Medarbejdere

AU investerer i forstærket IT-sikkerhed

Risikoen for it-angreb er stærkt stigende, og da Aarhus Universitet anvender mange it-systemer og opbevarer store mængder data digitalt, er der behov for, at universitetet opgraderer sit værn mod bl.a. tab og tyveri af data og mod it-nedbrud. Det bliver der nu afsat ekstra midler til.

AU’s IT-systemer og IT-services vil på skift være påvirket af afbrydelser i weekenden den 17. og 18. november 2018. (Foto: Colourbox).

13.11.2018 | Medarbejdere

Begrænset IT i weekenden d. 17.-18. november

AU’s IT-systemer og IT-services vil på skift være påvirket af afbrydelser i weekenden den 17. og 18. november 2018.

Aarhus Universitet. Foto: Lars Kruse

05.11.2018 | Medarbejdere

Udlicitering kræver grundigt forarbejde og ordentlig proces

For at sikre et velunderbygget grundlag for eventuel udlicitering har AU lagt en strategi for konkurrenceudsættelse af driftsopgaver. Tekniske og administrative opgaver skal med passende mellemrum gennemgås og markedsvurderes. En del af strategien er, at der tages vare på berørte medarbejdere.

Team ProBio Baby: Niels Hvenegaard Hinrichsen og Kristian Skriver Andersen sammen med dekanen, Kim Andkjaer Harrit fra Dupont og en repræsentant fra Nova (Foto: Hanna Bak Andersen)
Team Water of Good Hope: Jasmine D. Baets, Jaime G. Gracia og Diogo S. Martins, dekanen, Maria Würtz Nielsen fra Grundfos og en repræsentant fra Nova (Foto: Hanna Bak Andersen) 
Team Wind2Water: Kim J. Paulsen, Janus Kramer Møller og Tiffany Williams sammen med dekanen, Martin Dam-Sørensen fra Vestas og en repræsentant fra Nova (Foto: Hanna Bak Andersen)

31.10.2018 | Medarbejdere

Dean’s Challenge: Innovative løsninger til vands til lands og i luften

Fredag d. 26. oktober afholdt studenterforeningen Nova for fjerde gang finale i casekonkurrencen Dean’s Challenge på Science and Technology. De studerende har i 29 dage udviklet innovative løsninger til tre forskellige cases, der skal hjælpe med at nå tre af verdens udviklingsmål.

30.10.2018 | Medarbejdere

Stjerneforedrag for medarbejdere og studerende

I anledning af Aarhus Universitets 90-års fødselsdag inviterer universitetsledelsen alle medarbejdere og studerende til fire, spændende foredrag med nogle af de fremmeste forskere og bedste formidlere på Aarhus Universitet.

Ny centerleder på iFOOD: Milena Corredig

30.10.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Ny centerleder på iFOOD

Milena Corredig er pr. 1. november 2018 udpeget som ny centerleder for iFOOD, Aarhus University Centre for Innovative Food Research. Milena Corredig har en bred international erfaring inden for fødevareforskning. Læs nyhed på engelsk.

Jørgen Ellegaard Andersen er den første danske forsker, der er primær forskningsleder på et ERC Synergy Grant, og den første på Aarhus Universitet, som er involveret i et. Foto: Christine Dilling, AU

23.10.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere, Bevilling, Institut for Matematik

Jørgen Ellegaard Andersen vinder 10 mio. euro ERC Synergy Grant

Det Europæiske Forskningsråd (ERC) har bevilget et ERC Synergy Grant på 10 mio. euro, svarende til 74,6 mio. kr., til projektet “Recursive and Exact New Quantum Theory” (ReNewQuantum), med professor Jørgen Ellegaard Andersen som primær forskningsleder og med Center for Kvantegeometri af Modulirum (QGM), Aarhus Universitet, som primær…

Viser resultater 81 til 90 ud af 420

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

89572 / i31