Nyheder

03.02.2017 | Offentligheden / Pressen, Science and Technology, Medarbejdere

Lars Arge ny formand for det Det Frie Forskningsråd, Natur og Univers

Lars Arge er fra den 1. januar 2017 ny formand for Det Frie Forskningsråd, Natur og Univers. Lars Arge har været medlem af rådet siden januar 2013 og næstformand siden januar 2015.

Stemningen var god blandt de nye studerende. Her er det studerende fra Elektronik, Informations-og Kommunikationsteknologi (IKT) og Elektrisk Energiteknologi. (Foto: Lars Kruse, AU Foto).
Dekan for Science and Technology, Niels Chr. Nielsen, bød de mange nye ingeniørstuderende velkommen på Aarhus Universitet. (Foto: Lars Kruse, AU Foto).
Direktør for Ingeniørhøjskolen Conni Simonsen bød også velkommen. (Foto: Lars Kruse, AU Foto).

30.01.2017 | Medarbejdere

374 nye ingeniørstuderende budt velkommen

Årets vinteroptag på ingeniøruddannelserne er det største nogensinde. De mange nye studerende blev budt velkommen mandag morgen den 30. januar.

Del din viden under Forskningens Døgn i uge 17.

30.01.2017 | Medarbejdere

"Bestil en forsker" søger frivillige foredragsholdere

Forskere har nu mulighed for at tilmelde et foredrag til "Bestil en Forsker" – et initiativ under Forskningens Døgn, som giver alle i Danmark mulighed for gratis at få besøg af en forsker i uge 17.

Professor Birgit Schiøtt fortsætter som institutleder på Institut for Kemi, Aarhus  Universitet. (Foto: Lars Kruse, AU Foto)

26.01.2017 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Birgit Schiøtt fortsætter som institutleder på Institut for Kemi

Professor Birgit Schiøtt er ansat som institutleder på Institut for Kemi for en femårig periode. Hun har været konstitueret institutleder samme sted de seneste to år.

Niels Damgaard Hansen, administrationschef på Science and Technology. (Foto: AU Foto)

26.01.2017 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Administrationschefen på ST fortsætter

Niels Damgaard Hansen er blevet genansat som administrationschef pr. 1. februar 2017.

Fra 30. januar 2017 vil en række p-pladser i den sydvestlige del af universitetsparken være forbeholdt medarbejdere. Områderne vil blive markeret med skilte som dette. (Foto: Christina Troelsen)

25.01.2017 | Medarbejdere

Nye parkeringsregler i Ny Munkegade

Fremover vil p-pladserne med indkørsel fra Ny Munkegade være forbeholdt medarbejdere. Din bil skal derfor være registreret via Digital Parkering for at parkere der, også hvis du kun er besøgende.

Augmented reality lige for øjnene: Allan Nielsen fra Kamstrup A/S for syn for sagen kigger indenfor i en Grundfos-pumpe (uden for billedet) ved hjælp af en HoloLens på Institut for Datalogi.
Augmented reality på bordet: Rasmus Engholm fra Terma A/S afprøver en perspektiv-projektion af et printkort. Når han flytter sig, tilpasser perspektivet sig til hans nye position. Fotos: Peter F. Gammelby

25.01.2017 | Medarbejdere

Brainnovation Day om smarte produkter

Erhvervsfolk fra det meste af landet mødtes i sidste uge med forskere fra Datalogi og Ingeniørvidenskab for at inspirere hinanden til digitalisering af industrielle produkter og service.

Der sker desværre en del indbrud særligt på campus-området i Aarhus. Derfor en opfordring til at hjælpe med at forebygge - særligt ved at huske at lukke vinduerne inden du går hjem. (Foto: Colourbox)

25.01.2017 | Medarbejdere

Hjælp med at forebygge indbrud og tyveri

Luk vinduer og døre, før du går hjem, og lad ikke værdier ligge i bilen. Med lidt ekstra opmærksomhed og omtanke kan vi alle være med til at undgå ubehagelige overraskelser.

24.01.2017 | Medarbejdere

Publikationsstøtte åben for ansøgning

Nu kan alle AU-ansatte søge Aarhus Universitets Forskningsfond om støtte til publikationer, der bidrager til at udbrede videnskabelige arbejder og anden virksomhed ved universitetet.

Vivi Kathrine Pedersen modtager 7,5 mio dkk.
Søren Ulstrup modtager 10 mio dkk.

19.01.2017 | Science and Technology, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

17,5 mio kroner til to forskertalenter

De to aarhusianske postdocs Søren Ulstrup og Vivi Kathrine Pedersen modtager d. 23. januar tilsammen 17,5 mio. kr. fra VILLUM FONDENs Young Investigator Programme. Midlerne er målrettet til at give deres forskning et markant løft.

Viser resultater 91 til 100 ud af 553

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

89572 / i31