Aarhus Novo Nordisk videnskabs- og talentsymposium

Fredag d. 17. marts inviterer Novo Nordisk og Science and Technology til et symposium på Aarhus Universitet. Tilmelding inden d. 6. marts.

22.02.2017 | Rasmus Rørbæk

Det bliver en dag med fokus på videnskabeligt arbejde og fælles projekter, når Novo Nordisk og Science and Technology inviterer til symposium. På dagen vil der også være en række foredrag af forskere fra Novo og ST om den nyeste forskning og mulighed for at udbygge samarbejdet mellem Novo Nordisk og Aarhus Universitet.

I det etablerede samarbejde vil i alt ni ph.d.-studerende blive tilbudt et treårigt stipendium til forskning. Forskningen vil foregå både i de stærke teknologiske forskningsmiljøer på Science and Technology på Aarhus Universitet og i Novo Nordisks forsknings- og udviklingsafdeling i Måløv. Programmet ’Aarhus Novo Nordisk Science and Talent Network vil køre i fem år.

Symposiet d. 17/3 er et videnskabeligt omdrejningspunkt, hvor nye ideer kan klækkes og hvor der vil være gode netværksmuligheder mellem de faglige foredrag, der vil blive afholdt i dagens løb.

Der er tilmeldingsfrist for deltagelse d. 6.marts og deltagelse er gratis.

Tilmeld via dette link.

Fakta:

Klik her for at se det foreløbige program for dagen.

Medarbejdere, Ph.d.-studerende, Science and Technology