Administrationschefen på ST fortsætter

Niels Damgaard Hansen er blevet genansat som administrationschef pr. 1. februar 2017.

26.01.2017 | Christina Troelsen

Niels Damgaard Hansen, administrationschef på Science and Technology. (Foto: AU Foto)

Niels Damgaard Hansen har været åremålsansat som administrationschef først på NAT og efterfølgende på ST siden 2008 og hans nuværende ansættelse udløber 31. januar 2017. Derfor har stillingen væres slået op i efteråret og der har været gennemført en normal ansættelsesproces.

På baggrund af ansættelsesudvalgets indstilling har dekan Niels Chr. Nielsen og direktør Arnold Boon tilbudt Niels Damgaard Hansen en ny åremålsansættelse i 5 år med mulighed for forlængelse i yderligere 3 år.

”Jeg er glad for, at Niels Damgaard fortsat vil stå i spidsen for Administrationscenter ST. Det er vigtigt, at den administrative understøttelse på fakultetet er god og veldrevet, og det er Niels den rette til fortsat at sikre”, siger dekan Niels Chr. Nielsen.

Universitetsdirektør Arnold Boon glæder sig også over, at Niels Damgaard tager endnu en tørn på posten:

”Niels er med sin lune facon særdeles vellidt blandt både medarbejdere og ledere. Det arbejde, han har gjort gennem de mere end otte år, han har siddet på posten, viser, at han også er en meget dygtig leder og en værdifuld samarbejdspartner, ikke mindst i administrationens lederkreds (LEA). Han forstår at bygge bro mellem administration og fagmiljø, og jeg kan ikke forestille mig nogen bedre kandidat til at fortsætte det igangværende arbejde end Niels,” siger Arnold Boon.

Efter de store reorganiseringer på AU i 2011 og 2014 skal administrationschefen i den kommende periode have fokus på at sikre en professionel stabil og effektiv opgaveløsning i en situation, hvor det administrative område er pålagt væsentlige krav om effektiviseringer og besparelser.

Administrationscenter ST omfatter ca. 380 medarbejdere fordelt på områderne Økonomi, HR, Bygningsservice, Uddannelse, IT, Kommunikation samt et lille sekretariat.

Medarbejdere, Offentligheden / Pressen