Advisory Board samles i august

Advisory Board for Science and Technology er nedsat og holder deres første møde den 15.-16. august 2013.

18.06.2013 | Christina Troelsen

Foto: Colourbox

- Med nedsættelsen af Advisory Board har Science and Technology fået et stærkt panel af rådgivere, som skal være med til at bringe internationalt udsyn og udfordre dekanatet med konstruktiv kritik, siger dekan Brian Bech Nielsen.

Advisory Board for Science and Technology består af eksterne medlemmer fra ind- og udland, som tilsammen dækker de fire fokusområder: forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelse.

Medlemmerne af Advisory Board for Science and Technology 2013-2016:

• Martin J. Kropff, Professor, Rector, Waageningen University (NL)
  • Gerry Gilmore, Professor, Institute of Astronomy, University of Cambridge (UK)
  • James Hicks, Professor, Associate Vice-Chancellor for Research, University of California Irvine (USA)
  • Rector David T. Barnard, Professor, University of Manitoba (CA)
  • Lea Kauppi, Professor, Director General, Finnish Environment Institute (FIN)
  • Lars Aagaard, Group Executive Vice President, Grundfos (DK)
  • Bjerne S. Clausen, CEO, Haldor Topsøe (DK)
  • Klaus Peter Bøgesø, Vice-President for External Affairs, Lundbeck (DK)
  • Rikke Palmgren, rektor, Aalborg Tekniske Gymnasium (DK)
  • Jakob Thulesen Dahl, rektor, Skanderborg Gymnasium (DK)

Der kan komme flere medlemmer til senere.

Læs om Advisory Board på Science and Technology

Science and Technology, Medarbejdere