AU-studerende europamestre i science-show

AUs Kemi- og Fysikshow er, sammen med studerende fra DTU, nykårede europamestre i scienceshow. De vandt det uofficelle europamesterskab, der blev afholdt i forbindelse med Science in The City.

23.06.2014 | Anne-Mette Siem

De nykårede europamestre i scienceshow. Foto: Signe Frøkiær, AU

De studerende fra Kemi- og Fysikshow kan nu kalde sig europamestre i scienceshow. Sammen med scienceshowere fra DTU udgjorde de det danske landshold til det uofficielle EM i scienceshow, der løb af stablen til Science in the City.

De kæmpede mod fem andre landshold i løbet af weekenden og sikrede sig en finaleplads.

Efter en storslået finale fuld af flydende nitrogen, ild og eksplosioner løb Danmark til sidst med sejren. Stort tillykke med titlen og det flotte hjemmelavede trofæ.

Se videoer og billeder og læs mere om europamesterskabet; sejren og vejen dertil på AUs sociale medier:

Twitter

Instagram

Facebook

Se Julie fra Kemishows oplevelser fra weekenden på AUstudieliv på Twitter.

Fysikshow og Kemishows facebook-profiler har også masser om europamesterskabet.

 

Scienceshows er en særlig kategori inden for de naturvidenskabelige fag, hvor deltagerne selv arbejder indenfor videnskaben til dagligt. Når det går for sig, dyster de entusiastisk i at skabe det mest spektakulære, underholdene og informative show. Herhjemme bliver der hvert år afholdt mange shows rundt omkring på folkeskoler og gymnasier, hvor studerende fra forskellige uddannelser på bl.a. DTU og AU laver de populære scienceshows, der som reglen indeholder rigelige mængder lys, lyd og eksplosioner.

 

 

Offentligheden / Pressen, Medarbejdere
89573 / i31