Brug Sandbjerg

Aarhus Universitets kursusejendom Sandbjerg Gods ved Als Sund er et godt valg, når du skal arrangere kurser eller seminarer. Du har også mulighed for at søge støtte til visse typer af kurser og workshops, eller du kan søge om et forsknings-/skriveophold i Møllehuset, hvis du har brug for arbejdsro.

28.09.2015 | Christina Troelsen

Den smukke hovedbygning på Sandbjerg Gods er opført i 1788. Foto: AU Foto

Hvis du står for at skulle arrangere et kursus, et seminar eller en workshop og er på udkig efter et sted at holde det, er det værd at vende blikket sydpå, nærmere bestemt mod Als, 7 km nordvest for Sønderborg. I smukke omgivelser ned til Als Sund ligger her Sandbjerg Gods, Aarhus Universitets kursusejendom.

Bygningerne blev doneret til Aarhus Universitet i 1954. Siden 1975 har stedet fungeret som kursusejendom for universitetet og løbende blevet renoveret og udbygget, så der nu i alt er 105 sengepladser fordelt på 74 værelser i de forskelige bygninger. Dertil kommer møderum, undervisningslokaler og auditorier med plads til op til 140 personer.

Sandbjerg Gods ligger blandt de 10% billigste kursus-/seminarsteder i Danmark (1.350 for et fuldt kursusdøgn med forplejning), og derudover er det momsmæssigt en fordel, at det er et internt sted.

Aarhus Universitets Forskningsfond har et støtteprogram, hvor du kan søge Støtte til ph.d.-kurser, forskergruppemøder og AIAS-workshops på Sandbjerg Gods.

Man kan også søge forsknings-/skriveophold i Møllehuset, som ligger ved Sandbjerg Gods.

Læs mere på hjemmesiden www.sandbjerg.dk.

Medarbejdere
89573 / i31