DFF-millioner til fire ST-forskertalenter

Danmarks Frie Forskningsfond har bevilliget 43 millioner kr. til 28 yngre forskere – de ti af dem kommer fra Aarhus Universitet, heraf fire fra ST.

16.10.2017 | Christina Troelsen

Følgende fire unge forskertalenter fra ST kan nu med en bevilling i ryggen fra Danmarks Frie Forskningsfond (DFF) tilbringe to år ved et udenlandsk universitet:

• Jakob Thyrring, Institut for Bioscience, ophold ved University of British Columbia, 1.442.393 mio. kr.
  • Jingbo Li, Institut for Ingeniørvidenskab, ophold ved Massachusetts Institute of Technology 1.862.143 mio. kr.
  • Sofie Marie Koksbangs, Institut for Fysik og Astronomi, ophold ved University of Helsinki, 1.197.193 mio. kr.
  • Thomas Legaard Andersen, INANO/Institut for Kemi, ophold ved University of British Columbia, 1.724.293 mio. kr.

Læs mere om deres projekter på DFF’s hjemmeside

Læs også AU's samlede nyhed