Festlig start på sommeren i Aarhus og Roskilde

ST Sommerfest fredag 19. juni blev holdt samtidig i Aarhus og i Roskilde. Og der blev hilst og skålet på tværs af landsdelene, da de seks ST Awards 2015 blev uddelt.

22.06.2015 | Christina Troelsen

Fire modtagere af ST Awards 2015 sammen med dekanen. Fra venstre ses Peter Frank Tehrani (ST Education Award 2015), dekan Niels Chr. Nielsen, Inga Jensen Mumm (ST TAP Award 2015), Esben Auken (ST Industrial Collaboration Award 2015) og Bjørn Panyella Pedersen (ST Science Award 2015). Mie Birkbak (ST Talent Award 2015) var på udlandsophold. (Foto: Peter Gammelby, ST KOM).

Karen Timmermann (ST Public Sector Consultancy Award 2015) fik overrakt prisen i Roskilde af prodekan Kurt Nielsen. (Foto: Charlotte Hviid).

"Roskilde, er I der?", lød det veloplagt fra dekan Niels Chr. Nielsen, da der blev etableret videoforbindelse mellem AU Roskilde, hvor ca. 130 medarbejdere fra Roskilde og Flakkebjerg var samlet, og Centralværkstedet i Aarhus, hvor omkring 400 medarbejdere fra Aarhus, Foulum, Årslev, Silkeborg og Kalø holdt fest.

Efter Niels Chr. Nielsens velkomsttale blev årets seks ST Awards uddelt. En traditionen, der blev indstiftet sidste år, som er en anerkendelse af medarbejderes indsats på ST. Priserne går til medarbejdere ved fakultetet, som i løbet af det forgangne år har leveret en ekstraordinær og bemærkelsesværdig indsats.

Prodekan Kurt Nielsen styrede slagets gang i Roskilde og fik lov at uddele en af priserne - årets ST Public Sector Consultancy Award - som gik til en medarbejder i AU Roskilde.

Og så blev der skålet, så det - næsten - kunne høres på tværs af Storebælt.

Modtagerne af ST Awards 2015 er:

• ST Industrial Collaboration Award: Professor MSO Esben Auken, Institut for Geoscience.
    • ST TAP Award: Rengøringsassistent Inga Jensen Mumm ST Byg, Foulum.
    • ST Public Sector Consultancy Award: Seniorforsker Karen Timmermann, Institut for Bioscience.
    • ST Science Award: Adjunkt Bjørn Panyella Pedersen, Institut for Molekylærbiologi og Genetik.
    • ST Talent Award: Ph.d.-studerende Mie Birkbak, iNANO.
    • ST Education Award: Lektor Peter Frank Tehrani, Ingeniørhøjskolen.

Læs mere om ST Awards 2015