Første arbejdsdag for den nye dekan

I dag trækker Niels Chr. Nielsen for alvor arbejdshandskerne på i sin nye stilling som dekan for Science and Technology på Aarhus Universitet.

06.08.2013 | Mette Helm

Niels Chr. Nielsen har i dag første arbejdsdag som dekan for Science and Technology.

Titlen som centerleder for det internationalt højt anerkendte iNANO bliver i dag skiftet ud med hvervet som dekan for Niels Chr. Nielsen, der de næste seks år skal tegne den faglige profil for hovedområdet Science and Technology.

Niels Chr. Nielsen har brugt sin sommerferie på at forberede sig til det krævende arbejde og glæder sig nu til at tage hul på de udfordringer, der venter. 

"Det første, jeg vil gøre, er at tage en runde med ledelserne af de mange enheder, og derefter vil jeg snarest besøge alle enhederne for at møde medarbejdere og studerende i øjenhøjde – så de lærer mig at kende, og jeg får et skarpt billede af visionerne og ønskerne i organisationen," siger den nye dekan.

Niels Chr. Nielsen understreger samtidig, at han ikke vil foretage radikale ændringer i den overordnede kurs, der er udstukket for hovedområdet, men at han selvfølgelig vil være lydhør over for såvel medarbejderes som studerendes ønsker om nødvendige justeringer. 

Læs også

 

Science and Technology, Medarbejdere, Medarbejdernyhed, Nyt fra ledelsen
89573 / i31