Søges: Foredrag om lys

Arbejder du til daglig med lys eller lys-baserede teknologier? Så er der brug for dit foredrag til forskerdag på landets gymnasier den 7. oktober.

21.04.2015 | Christina Troelsen

2015 er af FN blevet udråbt til Lysets år. Derfor er der brug for din hjælp til at lave et formidlingsarrangement, der vil skabe bred opmærksomhed i Danmark og blive husket i mange år fremover.

Onsdag den 7. oktober 2015 vil Den Danske National komite for Lysets År forsøge at få en forsker ud på alle landes gymnasier og holde et 45 minutters foredrag om lys. Da der er omkring 150 gymnasier, er der brug for et tilsvarende antal forskere. Derfor søges 150 forskere, der til daglig arbejder med lys eller lys-baserede teknologier i bredest mulige forstand. Det være sig inden for videnskab såsom fysik, kemi, astronomi, medicin, biologi etc. eller inden for teknologiudvikling så som energi, landbrug, sundhed, design, kommunikation, space etc.

Du kan få mere information og tilmelde dig eventet her: ida.au.dk/currently/forskerdag-7oktober-2015/

Tilmeldingsfristen er 1. juni 2015.

På vegne af Den Danske Nationalkomite for Lysets År,

Christoffer Karoff