Fornem andenplads for innovativ undervisning

Rajiv Vaid Basaiawmoit vandt en andenplads ved den europæiske konference for innovation og iværksætteri.

21.09.2016 | Monica Andersen

Rajiv Vaid Basaiawmoit

Rajiv Vaid Basaiawmoit vandt andenpladsen ved den europæiske konference for innovation og iværksætteri. Han snuppede pladsen foran undervisere fra universiteter som New York University og San Jose State University. På Science and Technology står Rajiv Vaid Basaiawmoit for innovation og iværksætteri.
Han har udviklet et spil til sin undervisning, som giver de studerende, eller spillerne om man vil, en metode til at øve deres iværksættertankegang gennem. Og det er netop dette spil, han har vundet andenpladsen for.
Tilgangen hedder ”Gamification,” og det betyder i store træk, at man engagerer  og motiverer deltagerne til at nå et bestemt mål ved at tilføje spillemekanismer i undervisning om emnet.