Genopslag af den ene dekanstilling

Stillingen som dekan for Natural Sciences bliver slået op igen, da ansættelsesudvalget ønsker et bredere ansøgerfelt. Processen for ansættelse af dekanstilling til Technical Sciences kører planmæssigt.

10.10.2019 | Christina Troelsen

Foto: Lars Kruse, AU Foto

Ansøgningsfristen for de to dekanstillinger for henholdsvis Faculty of Technical Sciences og Faculty of Natural Sciences er udløbet. Processen for ansættelse af dekanstilling til Technical Sciences kører planmæssigt, så en dekan for det nye fakultet forventes stadig at kunne tiltræde pr. 1. januar.

Til gengæld har ansættelsesudvalget valgt at gå i genopslag med den anden stilling, dekan for Natural Sciences.

”Jeg vil gerne kvittere for de ansøgninger, vi har fået. Der var både gode og kvalificerede kandidater, men vi ønsker et bredere ansøgerfelt med mere diversitet. Forhåbentlig kan vi med genopslaget få flere og meget gerne også kvindelige ansøgere til at se spændende muligheder i denne stilling,” siger rektor Brian Bech Nielsen, som er formand for ansættelsesudvalget.

Stillingen bliver slået op i nærmeste fremtid med et ønske om at besætte stillingen hurtigst muligt. Gerne pr. 1. marts. Indtil da fortsætter konstitueret dekan Lars Henrik Andersen.