Klimatilpasning på dagsorden

Den 12.-14. maj 2015 afvikles den 2. Europæiske Klimatilpasningskonference (ECCA – European Climate Change Adaptation konference) i København. Call for abstracts er 1. februar.

22.01.2015 | Christina Troelsen

Institut for Miljøvidenskab, Aarhus Universitet, er medarrangør af den 2. Europæiske Klimatilpasningskonference (ECCA – European Climate Change Adaptation konference) i Bella Centret i København 12.-14. maj 2015. Konferencen arrangeres i samarbejde med Europa Kommissionen og tre europæiske forskningsprojekter (BASE, RAMSES og TopDad).

Konferencen har 10 spor relateret til klimatilpasninger under temaet: ‘Integrating climate adaptation action in science, policy, practice and business’, og henvender sig til forskere, beslutningstagere, embedsfolk og erhvervsliv:

1. Business
  2. Economics
  3. Adaptation in cities
  4. Adaptation in different sectors
  5. Infrastructures
  6. Adaptation policy and governance
  7. Social science and participation
  8. Climate services and communication
  9. Dealing with risks
  10. Regional challenges and opportunities (Arctic, mountains, Mediterranean)

Der er deadline for abstracts den 1. februar 2015.

Læs mere om ECCA 2015 på: www.ecca2015.eu