Kollegial konkurrence og hygge på havnen

ST SUMMER HANGOUT var igen i år en stor succes. Mere end 1.400 medarbejdere og ph.d.-studerende deltog i fakultetets sommerfest ved Navitas fredag 24. august 2018.

31.08.2018 | Christina Troelsen

ST SUMMER HANGOUT blev igen i år afholdt omkring Navitas på Aarhus Havn. (Foto: dypång management)

Der blev konkurreret ivrigt i de mange forskellige discipliner. (Foto: dypång management).

Dekanen uddelte sædvanen tro seks ST Awards. Her ses årets prismodtagere, fra venstre er det: Seniorforsker Lise Nistrup Jørgensen (ST Industrial Collaboration Award), faglig leder i ST Økonomi Peder Damgaard (ST TAP Award), professor Thomas Vosegaard (ST Education Award), seniorforsker Aksel Bo Madsen (som modtog ST Public Sector Consultancy Award på vegne af en stor gruppe medarbejdere ved Institut for Bioscience), professor Troels Skrydstrup (ST Science Award), Lene Niemann Nejsum (som modtog ST Talent Award på vegne af sin tidl. ph.d.-studerende Helene Halkjær Jensen), og dekan Niels Chr. Nielsen. (Foto: dypång management).

Festen sluttede af med musik af trioen SP JUST FROST. (Foto: dypång management).

Humøret var højt og stemningen god lige fra starten, da de første holdaktiviteter blev sat i gang efter velkomsten kl 14.00. End ikke et par kortvarige sommerbyger kunne slukke konkurrenceiveren hos de kollegiale teams, der dystede i en lang række forskellige discipliner – fra de mere sporty som streetbasket og høvdingebold, over de hårdtslående som sumobrydning og ’slå søm i’, de kuriøse som ballebold og water ballz, til de mere fredelige som petanque og vikingespil.

I år foregik de fleste af aktiviteterne på arealerne omkring Navitas, så der var også rig lejlighed til at gå omkring, hilse på kolleger og se på konkurrencerne, eller nøjes med at deltage i ’Social relaxation’ og nyde en øl eller en kop kaffe, mens bandet Papa’s Out Late spillede live.

Efter holdaktiviteterne var der spisning og hygge ude og inde i Navitas’ kantine. Derefter uddelte dekan Niels Chr. Nielsen traditionen tro årets ST Awards, seks anerkendende priser til medarbejdere ved fakultetet, som har gjort en særlig indsats. Se her hvem der modtog årets ST Awards.

Aftenen sluttede med After Lounge med musik af trioen SP JUST FROST.

Se billeder

Se video