Kom til finalen i Dean's Challenge

Oplev Danmarks innovative fremtid, når studerende fra Aarhus Universitet konkurrerer på opfindsomhed til finalen i Dean´s Challenge fredag den 4. december.

25.11.2015 | Christina Troelsen

Dean’s Challenge 2015 er en ny case competition, der afholdes af Studenterforeningen NOVA i samarbejde med dekan for Science and Technology, Niels Chr. Nielsen. Konkurrencen blev skudt i gang 9. november og deltagerne har ialt 23 dage til at færdiggøre deres idé.

De studerende giver deres bud på tre af samfundets globale problemstillinger, indenfor emnerne sundhedsvidenskab, energi og klima og fødevareteknologi. Udfordringerne er stillet af de tre virksomheder Grundfos, Arla og Novo Nordisk, som også er med til at finde vinderne. Vinderne i hver af de tre kategorier præmieres med 10.000 kr.

Samtidig vil publikum have mulighed for at stemme på deres favoritløsning, til den såkaldte ”Audience Choice Award”. Efter finalen vil der være tapas og bobler.

Der er fri entré. Kom i god tid, hvis du vil være sikker på at få en plads.

Hvornår: Fredag 4. december kl. 14.00
Hvor: Merete Barker auditoriet, Søauditorierne, Vennelyst Boulevard 8, 8000 Århus C

Læs mere om Dean's Challenge på hjemmesiden www.studerende.au.dk/deans-challenge.

Offentligheden / Pressen, Medarbejdere