Marie Skłodowska Curie Masterclass 2016-17 på Science and Technology

Forskningsudvalget på Science and Technology opfordrer til at invitere unge forskertalenter til Marie Skłodowska Curie Masterclass i Aarhus i maj 2016. Der er informationsmøder i januar/februar.

16.12.2015 | Christina Troelsen

Forskningsudvalget på Science and Technology har besluttet at igangsætte et pilotprojekt omkring Marie Skłodowska Curie Masterclass 2016-17. Potentielle Fellows kommer til Aarhus Universitet for at mødes med supervisor og forskergruppe, få hjælp til ansøgningen og opleve hvad Aarhus Universitet, Aarhus by og Danmark har at byde på. Formålet er overordnet set at tiltrække flere unge forskningstalenter til ST og øge hjemtagningen af Marie Skłodowska Curie Fellowships under Horizon 2020. Ansøgere skal have minimum en ph.d.-grad eller 4 års forskningserfaring.

Professor Torben Heick Jensen, formand for styregruppen udtaler:
”Masterclassen er en rigtig god anledning til at invitere unge forskningstalenter, man f.eks. har spottet i sit netværk, til Aarhus Universitet, introducere dem til faciliteterne og arbejde målrettet med ansøgningen.”

Masterclassen afholdes den 10.-12. maj 2016 i Aarhus. Det er muligt at kombinere aktiviteterne i Aarhus med ophold hos den relevante forskningsgruppe i Roskilde, Foulum, Kalø, Silkeborg, Flakkebjerg eller Årslev.

Der afholdes informationsmøder for kommende supervisors omkring Marie Skłodowska Curie Masterclass i Aarhus den 2. februar kl. 14.30-15.30, Preben Hornungstuen, (Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422) og i Roskilde den 26. januar kl. 14.30-15.30i kantinen (A1.20)

For flere informationer kontakt instituttets medlem af ST forskningsudvalg eller Maya Jepsen, Fakultetssekretariatet på: maj@au.dk