Ny dekan søges

Aarhus Universitet søger fagligt velestimeret og visionær dekan for hovedområdet Science and Technology.

10.04.2013 | Christina Troelsen

Arbejdet med at finde en afløser for Brian Bech Nielsen, der 1. august fratræder stillingen som dekan for Science and Technology for at tiltræde som rektor, går nu i gang. Stillingen som leder af hovedområdet, som har cirka 3.400 medarbejdere og 6.300 studerende, er netop blevet slået op.

Til stillingen søges "en visionær dekan med stor faglig legitimitet og stærke lederkompetencer til at realisere hovedområdets og universitetets ambitiøse mål", står der i stillingsopslaget.

Ansøgeren skal være "en fagligt velestimeret forsker inden for hovedområdet" og samtidig have erfaring med og indsigt i uddannelse og universitets samspil med det omgivende samfund. Ansøgeren forventes også at have indsigt i den globale udvikling og særligt tendenserne på forsknings-, uddannelses- og rådgivningsområdet.

Dekanen for Science and Technology har det overordnede ansvar for den akademiske og generelle ledelse af hovedområdet og indgår samtidig  som medlem af universitetets øverste ledelse.

Tiltrædelse til stillingen som ny dekan er den 1. august 2013 eller snarest muligt derefter.

Læs stillingsopslaget her

Science and Technology, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere