Ny økonomichef på ST

Thor Davidsen er ansat som ny økonomichef på ST pr. 1. januar 2017.

20.12.2016 | Christina Troelsen

Thor Davidsen (53) er ansat som ny økonomichef på ST pr. 1. januar 2017. (Privatfoto)

Thor Davidsen (53 år) kommer fra en stilling i Randers Kommune, og har før det haft en lang karriere i Aarhus Kommune, hvor han bl.a. gennem 15 år har været økonomichef i kommunens to største magistratsafdelinger.

Thor har som økonomichef deltaget i magistratsafdelingernes vedvarende effektiviseringsarbejde, hvor fokus har været nytænkning. Ud over at have en stærk økonomifaglighed har Thor også lang erfaring fra Aarhus Kommune med at gebærde sig i en stor kompleks offentlig organisation.

”At lære en stor og kompleks organisation som universitetet at kende – og hvordan ST Økonomi bidrager til at ST lykkes med at nå målsætninger – er en vigtig og stor opgave.” siger Thor Davidsen og fortsætter: ”Min vej ind i organisationen vil derfor handle om at lære organisation og dens opgaver at kende. Mit fokus den første tid vil være, at blive klogere på hvad der er økonomiafdelingens fornemmeste opgave, og hvad der er vigtigt, at jeg som økonomichef er opmærksom på.”

”Jeg vil glæde mig til at besøge ST Økonomis geografier, men naturligvis også fakultetets 12 institutter, centrene og resten af ST Økonomis samarbejdspartnere på universitetet i løbet af vinteren. Jeg vil løbende dele mine mange indtryk og tanker med kollegaer og samarbejdpartnere. Det er en meget spændende opgave, jeg står overfor, og jeg ser frem til at gå i gang”, siger Thor Davidsen.

ST Økonomi servicerer fakultetet og tilhørende institutter og centre. ST Økonomi er struktureret i fire teams og har ca. 70 medarbejdere primært fordelt på de tre lokationer; Aarhus, Foulum og Roskilde. Thor får base i Aarhus.

Thor bor i Egå med sin kone Mette og deres to børn på 15 og 17 år.  Når vinden er til det, windsurfer Thor på Aarhusbugten.