Ny personaliseret studieportal til alle studerende på ST

Onsdag den 21. februar får studerende på Science and Technology adgang til deres nye personaliserede studieportal på mitstudie.au.dk. Den nye portal skal gøre det nemt og overskueligt for studerende at finde al aktuel studieinformation - med kun ét log-in.

09.02.2018 | Christian Haaber Rasch

Mitstudie.au.dk giver adgang til præcis de informationer, som er relevante for den enkelte studerende, på tværs af AU’s systemer og hjemmesider. Den nye portal er ikke en afløser for ST’s studieportaler, der fortsætter som hidtil.

Sådan vil den studerende se den nye personaliserede portal på mitstudie.au.dk.

Studerende på hele AU har i årevis efterspurgt en bedre og nemmere indgang til alle de forskellige systemer, hvor de finder deres studieinformationer. Det får de nu med mitstudie.au.dk, der giver adgang til præcis de informationer, som er relevante for den enkelte studerende, på tværs af AU’s systemer og hjemmesider.

Ikke en afløser for studieportalerne

Studerende logger ind på mitstudie.au.dk med WAYF-login. Portalen indeholder ugeskema for undervisning, nyeste meddelelser fra Blackboard, oversigt over tilmeldte kurser, aktuel studieordning og studiediagram, seneste nyheder og udvalgte sider fra studieportalen, genveje til vigtige studieadministrative systemer (mit.au.dk, STADS, Digital Eksamen m.fl.). samt oversigtskort og andre nyttige links.

På ST bliver de studerende informeret om lanceringen af den nye portal via nyhed på studieportalerne, Facebook, infoskærme og via egne institutter. Studerende på AU’s tre øvrige fakulteter har i forvejen adgang til mitstudie.au.dk.

Intet ekstra arbejde for medarbejdere

Informationerne på mitstudie.au.dk trækkes fra allerede eksisterende systemer som Blackboard, Eddi, STADS og ST’s studieportaler, så der er ingen ekstra opgaver eller nye arbejdsgange forbundet med mitstudie.au.dk for medarbejdere på ST.

Den store forskel er, at studerende på ST fra 21. februar får én samlet indgang til alle deres relevante studieinformationer.

For eksempel skal de ikke længere navigere rundt i en række forskellige udgaver af studieordningen for deres uddannelse, men kan på mitstudie.au.dk med det samme finde netop den ordning, der gælder for dem.

Hvis du får spørgsmål

Får du spørgsmål fra studerende om indholdet på mitstudie.au.dk kan du henvise til studieservice.st@au.dk. Hvis du, eller studerende, har spørgsmål til selve portalen, kan de sendes til supporten på mitstudie@au.dk

Hvis det drejer sig om problemer med log-in og lignende, er IT-supporten på ST klædt på til at løse dem.