Ny ph.d.-hjemmeside på ST

Graduate School of Science and Technology har fået ny hjemmeside, som henvender sig både til nuværende ph.d.-studerende og vejledere, og til nye ansøgere.

20.11.2018 | Christina Troelsen

Al information om ph.d.-uddannelsen på ST er samlet på den nye hjemmesside: phd.scitech.au.dk. (Screendump)

Al information om ph.d.-uddannelsen på ST er samlet på den nye hjemmesside: phd.scitech.au.dk. (Screendump)

Den 14. november 2018 blev Graduate School of Science and Technologys (GSST) nye hjemmeside officiel. Den nye hjemmeside er en sammenlægning af ph.d.-skolens to tidligere hjemmesider, nemlig phd.au.dk, som var målrettet interne brugere dvs. ph.d.-studerende og vejledere, og talent.au.dk, som var målrettet eksterne brugere dvs. ph.d.-ansøgere.

Sammenlægningen af hjemmesiderne betyder, at al information om ph.d.-uddannelsen på ST er samlet på den nye side: phd.scitech.au.dk.

Den nye hjemmesides navigation er blevet forenklet og lavet målgruppeorienteret, så sidens mange brugergrupper hurtigt og nemt kan finde den relevante information for dem.

Meget af informationen fra de to tidligere hjemmesider går igen på den nye hjemmeside, men indholdet er optimeret og opdateret, og der er desuden lavet nye sider med emner såsom ”Preventing & managing stress”, ”Financing & grants” og ”Initiating the PhD project”.

Herudover er GSSTs kontaktside blevet optimeret, så man hurtigt kan finde frem den ansvarlige ph.d.-partner for et program eller en specialistopgave.

GSSTs nye hjemmeside er lavet i fuldt responsivt design, hvilket gør, at den virker og ser godt ud på alle skærmstørrelser, også mobil. De to tidligere hjemmesider er sat op til automatisk at omdirigere, så man lander på den nye GSST-hjemmeside, hvis man klikker på et gammelt link i sin bogmærkemenu.

Spørgsmål om GSSTs nye hjemmeside kan rettes til ph.d.-partner Nanna M. E. Pedersen.

Medarbejdere
89573 / i31