Styrket indsats for at bevare kontakten til alumner

Science and Technology sender i disse dage 25.000 invitationer til tidligere studerende og medarbejdere om at blive medlem at Aarhus Universitets alumnenetværk og deltage i Science and Technology alumnedag den 5. april 2018.

08.02.2018 | Julie Øst Andersson

Science and Technology inviterer tidligere studerende og medarbejder til alumnedag 5. april. Alumnedagen er en mulighed for at mødes med gamle studiekammerater og netværke med andre med samme faglige interesse. Billedet her er fra et alumnearrangement på Aarhus BSS. Foto: Lars Kruse

Som en del af den samlede indsats for at styrke interaktionen med det omkringliggende samfund og styrke samarbejdet med erhvervslivet har Science and Technology iværksat et initiativ for at øge medlemstallet af Aarhus Universitets alumnenetværk blandt fakultets tidligere studerende og medarbejdere.

”Vi har et stort ønske om at styrke kontakten til erhvervslivet og det er helt oplagt at gå igennem vores tidligere studerende og medarbejdere. De er de allerbedste ambassadører for vores uddannelser og forskning, men samtidig også vores indgang til virksomheder,” siger prodekan Søren Rud Keiding.

Foruden en tættere kontakt til universitetet, får man som medlem af netværket en række fordele, blandt andet:

• mulighed for at deltage i en forelæsningsrække på Folkeuniversitet
  • invitationer til eksklusive faglige arrangementer
  • rabat på udvalgte bøger
  • invitationer til netværksaktiviteter

Er du ikke selv medlem af netværket så tilmeld dig her. Vi opfordrer dig også til at videreformidle information om netværket til dine tidligere studiekammerater fra Aarhus Universitet og kolleger.

Læs mere om alumnenetværket på Science and Technology

Alumnedag 5. april 2018

Institutterne og centrene på tværs af Science and Technology har de sidste måneder arbejdet for at stable fagligt relevante arrangementer på benene, der dels skal give alumnerne mulighed for at få en smagsprøve på den nyeste forskning inden for deres interesseområde, og dels give mulighed for at møde gamle studiekammerater, hilse på undervisere og gense laboratorier.

Således åbner fakultetet dørene op for den første fælles alumnedag torsdag den 5. april 2018. Alumnedagen består af i alt 11 faglige spor, som foregår i fagmiljøerne.

”Det er ikke så meget det faglige indhold der er omdrejningspunktet for arrangementerne ude på institutterne, men i særdeleshed det sociale aspekt og muligheden for at netværke der er i fokus. Jeg glæder mig personligt til at hilse på gamle venner og høre hvilken karriere uddannelsen på Institut for Kemi har givet dem,” fortæller Søren Rud Keiding.

Hvis du allerede er medlem af alumnenetværket kan du tilmelde dig alumnedagen her.

Medarbejdere, Offentligheden / Pressen