Tilbud om kursus for TAP-medarbejdere på ST

ST udbyder kurset ”Din effektive arbejdsdag – skab mere tid, overblik og overskud” til TAP’er med administrativt arbejde i Administrationscenter ST, dekansekretariat, institutter og centre.

28.06.2016 | Christina Troelsen

Underviser på kurset er Trine Kolding. Foto: Trine Kolding

Med ekstra midler fra Kompetencefonden kan ST nu tilbyde kurset ”Din effektive arbejdsdag – skab mere tid, overblik og overskud” til alle interesserede administrative TAP-medarbejdere på fakultetet.

Kurset tager afsæt i et ønske om at etablere et fælles sprog, en fælles referenceramme samt fælles værktøjer ift effektivisering af arbejdsdagen. Det er ambitionen, at vi med en god planlægning kan bidrage til ”at spille hinanden gode”.

Kurset giver dig en øget bevidsthed om, hvordan du anvender din tid, en værktøjskasse til at få overblik, så du kan prioritere og planlægge din tid og dine opgaver samt masser af tips til komme på forkant med din arbejdsdag. Kort sagt hjælper kurset dig til en nemmere hverdag, hvor du kan effektivisere din tid uden at arbejde flere timer!

Kurset udbydes på fire datoer i august og september 2016. Der er et maximum på 25 personer hver kursusdag og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Læs mere og tilmeld dig kurset "Din effektive arbejdsdag – skab mere tid, overblik og overskud"