Tre nye AIAS Fellows fra ST

Aarhus Institute of Advanced Studies (AIAS) har netop offentliggjort navnene på 23 udvalgte forskere fra ind- og udland, som er blevet tildelt et fellowship. Blandt dem er tre forskere fra ST.

07.09.2017 | Christina Troelsen

Aarhus Institute of Advanced Studies (AIAS) har udvalgt 23 nye fellows. (Foto: Melissa Bach Yildirim AU Foto)

Efter et langt udvælgelsesforløb over foråret og sommeren er den næste generation af AIAS Fellows nu klar: 23 forskere fra 18 forskellige forskningsinstitutioner og med 12 forskellige nationaliteter.

De første 15 AIAS Fellows starter 1. oktober 2017, de sidste otte 1. februar 2018.

Følgende tre ST-forskere er blandt modtagerne af et Jens Christian Skou Fellowship, som er forbeholdt AU-ansatte:

Derudover er omkring halvdelen af de andre nye fellows tilknyttet fagområder på ST.

Se listen over nye AIAS Fellows og læs om deres forskningsprojekter.