Tre yngre forskere får penge fra VILLUM FONDEN

Tre talentfulde yngre forskere ved Aarhus Universitet har fået bevillinger fra VILLUM FONDENs Young Investigator Programme.

21.01.2016 | Christina Troelsen

I alt har VILLUM FONDEN i denne anden runde af Young Investigator Programme bevilget 119 mio. kr. til 20 yngre forskere inden for teknisk og naturvidenskabelig forskning.

På Aarhus Universitet er modtagerne:

• Kasper Green Larsen, Institut for Datalogi, får 5 mio til projektet "Algoritmernes Begrænsninger"
  • Magnus Kjærgaard, Institut for Molekylærbiologi og Genetik, får 5 mio kr til projektet "Effektive koncentrationer i supra-molekylære biologiske komplekser"
  • Emmanuel Arthur, Institut for Agroøkologi, får 4,5 mio kr til projektet "Vanddampsadsorption og spektroskopi: Nye metoder til karakterisering af jordens overflade- og stabilitetsegenskaber"

Læs mere om modtagerne og projekterne.