Universitetsvalget nærmer sig

Til november er der valg på AU. Du skal vælge dine repræsentanter eller selv stille op til AU’s bestyrelse, studienævn, akademiske råd og ph.d.-udvalg. Valg af VIP og TAP til Akademisk Råd er på ST udsat til 2020 på grund af fakultetsdelingen.

10.10.2019 | Christina Troelsen

Grafik: AU

Vil du sidde med ved bordet, når der træffes vigtige beslutninger på dit fakultet eller i din enhed, så stil op som kandidat til universitetsvalget og giv din mening til kende – eller stem på den kandidat, der bedst kan gøre en forskel på dit studie.

Hvem er på valg?
Valget afholdes fra 11.-14. november, og i år kan medarbejdere stille op til eller stemme på kandidater til AU’s bestyrelse og lokale studienævn. Desuden kan ph.d.-studerende stille op til og stemme til ph.d.-udvalg.

Valg til Akademisk Råd på ST er suspenderet for valggruppe I og III (VIP og TAP) på grund af delingen af fakultetet. Når den nye struktur for fakultetet er på plads vil der i efteråret 2020 blive afholdt valg for disse valggrupper til de to nye akademiske råd.

Stil op som kandidat i perioden 17. – 25. oktober
Hvis du har lyst til at stille op til valget, kan du gøre det elektronisk i perioden torsdag 17. oktober kl. 9:00 til fredag 25. oktober kl. 12:00. Det er dog en god idé at indsende elektroniske kandidatlister så tidligt som muligt i opstillingsperioden, så eventuelle fejl kan nå at blive rettet, inden fristen udløber.

Læs mere om bl.a. hvordan du  tjekker din stemmeret og se en video om hvorfor du skal stille op som kandidat: