Aarhus (PASTA)

VELKOMMEN TIL PASTA

Personaleforeningen Administrationscenter ST, Aarhus


Her på siden kan du løbende holde dig orienteret om PASTA's faste medlemsfordele, arrangementer, særlige tilbud, konkurrencer og andet godt for ansatte ved Administrationscenter ST i Aarhus.

Rabat på billetter

TIL OG MED 8. SEPTEMBER 2019: 'FRIHEDENS VÆRKSTED' PÅ NATURHISTORISK MUSEUM

På Naturhistorisk Museum kan man i udstillingen "Frihedens Værksted" opleve Troels Kløvedals eventyrlige sejlerliv og møde med verdens kulturer. Hvis der er nogen, der kender verdens natur og kulturer på egen krop, så er det forfatter og opdagelsesrejsende Troels Kløvedal. En mand, der altid har sat friheden og drømmene højt.

Billetterne køber du selv hos Naturhistorisk Museum, og efter arrangementet refunderer PASTA 50 kr. til dig pr billet. Du skal sende dine billetter og din bekræftelsesmail fra PASTA til louis.nielsen@au.dk senest 15. september 2019. Pengene refunderes senest d. 16. september.

Massageordning på Ny Munkegade

OBS! NYT LOKALE FRA 1. NOVEMBER 2018: 1530-127 (før 1521-423)

PASTA har en massageordning med CityFys, hvor behandler Lisa Mai Toft to gange om måneden kommer forbi Ny Munkegade med sin massagebriks.

Det betyder, at du som medlem af personaleforeningen har mulighed for at booke tid til massage, bindevævsmassage og massageterapi i løbet af arbejdstiden. Bare husk at flexe ud imens.

Hver behandling varer 30 minutter og koster 150 kr. Normalpris er 240 kr., men PASTA bidrager med 90 kr. pr behandling. 

Betal kontant eller via Mobile Pay til nummeret 30561. Husk at skrive "Aarhus Uni" i kommentarfeltet i Mobile Pay, når du betaler. Og husk, at du også skal betale, hvis du udebliver fra din massage.

Kom gratis på Moesgaard Museum

PASTA har to medlemskort til Moesgaard Museum, som medlemmer kan låne ganske gratis. Kortene udlånes efter først-til-mølle-princippet. Hvert kort giver adgang til én person.

Sådan booker du

Du booker kortene "Moesgaard kort, ST ADM Personaleforeningen PASTA" i Outlook-kalender - på samme måde, som hvis det var en person, du skulle indkalde til møde - hele den dag, du vil besøge Moesgaard Museum. 

Du kan låne kortene én dag ad gangen, undtagen i forbindelse med weekender og helligdage.

Kortene kan max bookes én gang pr kalendermåned pr medlem.

Udlevering og aflevering af kort

Når kortene er booket i kalenderen, kontakter du Louis Sønder Buchardt Nielsen (eller Poul Tolstrup Holbøll, hvis Louis ikke er til at træffe), for at lave en aftale om afhentning. Kortene kan afhentes kl. 10-15 den bookede dag, og de skal afleveres igen dagen efter inden kl. 10.

Adgang

Når du ankommer til Moesgaard Museum, skal du gå uden om køen til billetsalget og scanne kortet ved indgangen til udstillingerne.

Rabatfordele med adgangskortet

  • 10% rabat på varer i museets shop (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)
  • 10% rabat i museets café

Bliv gratis medlem af Helsemins fordelsklub

Helsemin er eksperter inden for sund og naturlig livsstil, og nu giver PASTA dig mulighed for gratis medlemskab af deres fordelsklub, hvor du kan få eksklusive tilbud og rabatter hos både Helsemin og deres partnere.

Helsemin har eksisteret i mere end 25 år, og i Aarhus har de to fysiske butikker - en ved Bruuns Galleri og en tæt ved Magasin.

Medlemsskabet af fordelsklubben koster normalt 49 kr. årligt, men som PASTA-medlem kan du få det gratis.

Læs mere om fordelene som Care Plus-medlem hos Helsemin - og se en liste over deres partnere, hvor du også kan få rabatter.

Send en mail til Marie Oue Hansen for at benytte dig af aftalen.

Køb ind i INCO

PASTA’s medlemmer kan nu handle ind i INCO (Blomstervej 5, 8381 Tilst) med vores INCO-kort.

Kortet reserveres, afhentes og afleveres efter aftale hos Poul Tolstrup Holbøll (eller Louis Sønder Buchardt Nielsen, hvis Poul ikke er til at træffe).

Kommende arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

Meld dig ind

Bliv medlem af PASTA ved at udfylde den online indmeldelsesblanket - og få glæde af alle foreningens tilbud og fordele.

Skriv til os

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, ris, ros eller gode idéer til arrangementer på pasta@au.dk.

115898 / i31