Aarhus (PASTA)

Velkommen til PASTA

Personaleforeningen Administrationscenter ST, Aarhus

 

Her på siden kan du løbende holde dig orienteret om PASTA's faste medlemsfordele, arrangementer, særlige tilbud, konkurrencer og andet godt for ansatte ved Administrationscenter ST i Aarhus.

Massageordning på Ny Munkegade

PASTA har en massageordning med CityFys A/S (der også går under navnet Falkenberg Massage), og behandleren Lisa Mai Toft, der to gange om måneden kommer forbi Ny Munkegade (lokale 1521-423) med sin massagebriks.

Det betyder, at du som medlem af personaleforeningen har mulighed for at booke tid til massage, bindevævsmassage og massageterapi i løbet af arbejdstiden. Bare husk at flexe ud imens.

Du finder de ledige datoer i kalenderen på www.falkenbergmassage.dk

Hver behandling varer 30 minutter og koster 150 kr., der betales kontant eller via Mobile Pay til nummeret 30561. Normalpris er 240 kr., men PASTA bidrager med 90 kr. pr behandling.

OBS!: Husk at skrive "Aarhus Universitet" i kommentarfeltet i Mobile Pay, når du betaler. Og husk, at du også skal betale, hvis du udebliver fra din massage.

I 2018 er der behandlinger på følgende datoer:

 • 9. + 17. januar
 • 14. + 28. februar
 • 14. + 26. marts
 • 11. + 25. april
 • 9. + 23. maj
 • 6. + 20. juni
 • 1. + 15. august
 • 12. + 26. september
 • 10. + 23. oktober
 • 7. + 21. november
 • 5. + 19. december

Kom gratis på Moesgaard Museum

PASTA har købt to medlemskort til Moesgaard Museum, som vores medlemmer kan låne ganske gratis. Kortene udlånes efter først-til-mølle-princippet.

Sådan gør du

Du booker kortene (altid begge to på én gang, idet hvert kort giver adgang til én person) i Outlook-kalenderen som "Moesgaard kort, ST ADM Personaleforeningen PASTA", hele den dag, du vil besøge Moesgaard. Du skal booke hele den dag, du vil bruge kortet.

Du kan låne kortene én dag ad gangen, undtagen i forbindelse med weekender og helligdage. Kortene kan max bookes én gang pr kalendermåned pr medlem.

Udlevering/aflevering af kort

Når kortene er booket i kalenderen, kontakter du Louis Sønder Buchardt Nielsen, for at lave en aftale om afhentning. Kortene kan afhentes kl. 10-15 den bookede dag, og de skal afleveres igen dagen efter inden kl. 10.

Adgang

Når du ankommer til Moesgaard Museum, skal du gå uden om køen til billetsalget og scanne kortet ved indgangen til udstillingerne.

Rabatfordele med adgangskortet

 • 10% rabat på varer i museets shop (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)
 • 10% rabat i museets café

Køb ind i INCO

PASTA’s medlemmer kan nu handle ind i INCO (Blomstervej 5, 8381 Tilst) med vores INCO-kort.

Kortet reserveres, afhentes og afleveres efter aftale hos Poul Tolstrup Holbøll.

Meld dig ind

Bliv medlem af PASTA ved at udfylde indmeldelsesblanketten - og få glæde af alle foreningens tilbud og fordele.

Skriv til os

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, ris, ros eller gode idéer til arrangementer på pasta@au.dk.

Kommende arrangementer

man 24 sep
15:00-19:00 | Hadsten og Omegns Jagtforening
Lerdueskydning
PASTA gentager succesen og inviterer til leg med krudt og kugler, når der skal skydes lerduer i Hadsten og Omegns Jagtforening. Så hvis du var med sidste gang, er dette din chance for revanche, og hvis du ikke var med, kan du træde ind på scenen som ST's lerdueskydningschampion.
fre 26 okt
15:00-23:00 | 1520-1522 og MatKant
Kontorpiade 2018
Så er det tid til årets ærefulde Kontorpiade, hvor hold fra hele Administrationscenter ST i Aarhus dyster mod hinanden i lokale discipliner. Efter Kontorpiaden er der spisning i MatKant, og aftenen kan sluttes af med afterparty med drinks og festivitas. OBS: Også for ikke-medlemmer!
ons 21 nov
14:30-16:00 | Ny Munkegade
Juleklip
Lad os i fællesskab varme op til julemåneden. PASTA sørger for papir, glitter i lange baner og nok også lidt julesnolder - hvis I lover at møde op med julestemningen helt i top! OBS: Også for ikke-medlemmer.
tir 04 dec
08:30-10:00 | Det Skæve Rum - 1525-626
PASTA's 2-års fødsesldag
PASTA har 2-års fødselsdag, og selvfølgelig skal vores personaleforening fejres! Derfor inviterer vi til fælles morgenmad, så medlemmerne kan starte arbejdsdagen med fest og farver.


Se tidligere arrangementer her


Se billeder fra tidligere arrangementer her


 

 

115898 / i31