Personaleforeningen Foulum

Arrangementer

ons 01 maj
00:00-00:21 |
Vi cykler til arbejde - hele måneden!
VI CYKLER TIL ARBEJDE er en anledning for både virksomheder og medarbejdere til at sætte positivt fokus på at cykle til arbejde. Deltagerne dyster sammen med deres kolleger om at cykle mest muligt til arbejde i maj måned og for chancen for at vinde lækre præmier. www.vcta.dk
tor 20 jun
16:00-20:00 | AU Foulum, F32
Hygge eftermiddag/aften med udendørs spil og grill
Menuen står på: en pølse (kylling / gris), et stk. kød (kylling / gris), kartoffelsalat, grønsalat og brød. (Vegetar mulighed haves også). Tilmelding og betaling i receptionen. Senest d 10 juni kl 12. Medlemmer: 0 kr - Ikke-Medlemmer: 75 kr (kun for medarbejdere)
man 24 jun
00:00-00:00 | Viborg
BiografKlub i Juni - Men In Black 4
Konkret tid og tilmelding kommer senere.
lør 17 aug
12:00-12:00 | Viborg
24 TIMERS LØB/GÅ
Rundt om Søndersø i Viborg og vi vil gerne have dig med på vores hold!! Se mere info her (på engelsk)
tor 22 aug
15:45-23:00 | AU Foulum - Aarhus
DHL Stafet - bus transport Foulum/Aarhus
Som tidligere arrangere vi bustransport fra Foulum til Aarhus til DHL stafetten, men det kommer an på om mere en 25 personer tilmelder sig dette tilbud. Bussen kører fra Foulum (hovedindgang) kl. 15:45 og kører retur fra Aarhus lige efter fyrværkeriet, som starter kl. 22. Det er muligt at hoppe af/på bussen i Randers, og at fortsætte til Viborg på vej tilbage, og også kun at tage bussen den ene vej. Det koster 30 kr. pr. person, uanset hvilken mulighed du benytter og skal betales i bussen, så husk kontanter. Mere info om tilmelding til transport kommer senere!
fre 23 aug
12:00-23:00 | Aarhus
ST SUMMER HANGOUT 2019
Sæt X i kalenderen fredag 23. august. Alle ansatte og ph.d.-studerende ved Science and Technology og Administrationscenter ST inviteres igen i år sommerfest på Navitas i Aarhus. Dagen byder på holdaktiviteter om eftermiddagen og spisning og musik om aftenen - og naturligvis solskin, gode kolleger og godt humør! Invitation og tilmelding vil blive udsendt i maj fra mailadressen info@stsummerhangout.dk, så hold øje med din indbakke!

.......se flere arrangementer under Aktuelt

Bliv medlem

Medlemsskab af Personaleforeningen Foulum koster 30 kr. månedligt - beløbet trækkes fra din nettoløn. Find tilmeldingsformularen under siden 'Bliv medlem'

Find os på Facebook

Følg også Personaleforeningen på Facebook. Her ligges bl.a. mange billeder fra arrangementer op.

99354 / i31