International Club

Hvad er International Club?

Formålet med International Club er at fremme det sociale sammenspil mellem danskere og ikke-danskere. Derfor snakker vi engelsk i International Club og ved vores arrangementer.

International Club er en underafdeling af Personaleforeningen. Når du er medlem af personaleforeningen er du automatisk også medlem af International Club. International Club blev stiftet ved Forskningscenter Foulum i 2007 og støttes finansielt at Personaleforeningen.

Hvad laver International Club?

Klubben planlægger, organiserer og tager initiativ til aktiviteter til glæde for både ikke-danskere og danskere. Arrangementerne er åbne for både fast personale og studerende. Disse arrangementer omfatter bl.a. foredrag, vandreture, fester og ekskursioner.

 

Vidste du?

  • at der udsendes et eksternt nyhedsbrev med populærvidenskabelige artikler om fødevarer og landbrug, baseret på forskning foretaget ved AU Foulum. Nyhedsbrevet sendes til dig pr. e-mail.
  • at du kan finde praktisk information, udarbejdet af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Innovation, om det at bo og arbejde i Danmark på www.workindenmark.dk.

at det er muligt at låne engelsksprogede aviser, magasiner og bøger fra "IC biblioteket", der findes ved kantinen i Foulum.

100472 / i31