Du er her: AU  Medarbejdere Fakulteter  Science and Technology Medarbejderservice på ST IT på ST Information om infoskærme Nyheder/information på nyhedsinfoskærme for personer der ikke er oprettet som bruger af redaktionsværktøjet

For at få nyheder og info vist på venstre infoskærm sendes følgende tekster til det respektive institut, enten Institut for Kemi (Marianne Sommer) eller Institut for Fysik og Astronomi (Mette Alstrup Lie):

• kort overskrift (1)
  • kort underoverskrift (2)
  • kort beskrivende tekst (3)
  • billede i høj opløsning (4) (– evt. har vi billeder i arkivet som kan bruges)

Til højre ses et eksempel på hvordan skærmelementet kan komme til at se ud. Forholdet mellem hvor meget plads billedet og teksten tager er et spørgsmål om hvilken opsætning (skabelon) redaktøren benytter.

Du kan selv tilføje arrangementer i kalenderen på højre skærm – se science.au.dk/arrangementskalender.