Du er her: AU  Medarbejdere Fakulteter  Science and Technology Aktuelt Arrangementer

ons 18 dec
12:00-14:30 | Aarhus Institute of Advanced Studies, Aarhus University, Høegh-Guldbergs Gade 6B, DK-8000 Aarhus C
Villum Investigator Celebration
Aarhus University invites you to celebrate our five new VILLUM Investigators who in total have received DKK 185.3 million from VILLUM FONDEN.
ons 18 dec
15:30-17:00 | Aarhus Universitet, bygning 1910, lokale 217.
AU offentliggør sit første klimaregnskab
Vær med når AU offentliggør sit første klimaregnskab på årets sidste møde i universitetets bæredygtighedsnetværk. Alle er velkomne!
ons 29 jan
09:00-14:00 | Aarhus Universitet, Studenterhusfonden, Frederiks Nielsens vej 4, Mogens Zieler stuen
PHD COURSE: HOW TO GET PUBLISHED
The four Graduate Schools at Aarhus University are hosting a joint PhD course focusing on publication strategies and the writing of a good scientific abstract. The course will bring together PhD students from all disciplines.
ons 19 feb
08:30-17:00 | Aarhus Universitet
Væredygtighedskonferencen
Center for Væredygtighed holder konference om de menneskelige vinkler på FN's Verdensmål. Oplev et nyt konferenceformat, der tager livtag med de grundlæggende menneskelige årsager, som ligger under klodens mange kriser.
man 15 jun
09:00-17:00 | Aarhus University
European First Year Experience conference 2020
The EFYE conference is for academics and support staff who are interested in improving the experience of students in their transition into higher education and to get a sense of belonging. The conference theme is “One for all, all for one” and highlights how everyone involved in first year have a part to play in integrating the new students in the best possible way.