Kristian Pedersen, dekan på Faculty of Natural Sciences ved Aarhus Universitet.

03.04.2020 | Medarbejdere

Videohilsen fra dekan Kristian Pedersen

Den nye dekan på Faculty of Natural Sciences sender en hilsen til medarbejdere og studerende på fakultetet.

Aarhus Universitets nye klimastrategi fokuserer på fire indsatsområder; campus, transport, indkøb og affald.

02.04.2020 | Medarbejdere

Ambitiøs klimastrategi ser dagens lys

Aarhus Universitet har fået sin første klimastrategi. Den ambitiøse strategi løber frem til 2025 og indeholder et overordnet mål om markant at reducere universitetets CO2-udledning, hvilket både kræver strukturelle ændringer og klimavenlige valg af medarbejdere og studerende samt fokuseret opfølgning.

Dekan Eskild Holm Nielsen sender en påskehilsen til medarbejderne på Tech.

02.04.2020 | Medarbejdere

Hilsen fra dekan Eskild Holm Nielsen til Tech-medarbejdere

Dekan Eskild Holm Nielsen sender en påskehilsen til medarbejderne på Faculty of Technical Sciences.

Daniel Dupont er en af de meget få, som ekstraordinært har fået adgang til sit laboratorium for at udvikle midler mod Coronavirus. Privatfoto.
Marie Rosenstand Hansen sørger for, at både edderkopperne og deres foderdyr har det godt i Spiderlab. Privatfoto.
Andreas Basse O'Connor klarer uden problemer sin matematik-forskning hjemme. Et frynsegode er, at hans børn forsyner ham med frokost og snacks. Privatfoto.
Bo Holm Jacobsen fra Geoscience underviser live fra sit pulterkammer. Privatfoto.
Facitily management medarbejder Allan Madsen i en tom Kemisk Kantine. Privatfoto.
Mads Fredslund Andersen er SONG manager og arbejder i kapløb med tiden i Australien. Privatfoto.
Kaptajn Torben Vang og forskningsskibet Aurora ligger til kaj i Aarhus Havn. Privatfoto.
Katrine Domino fra iNANO klarede sit Ph.d-forsvar online og må fejre det på et senere tidspunkt. Privatfoto.

01.04.2020 | Faculty of Natural Sciences, Medarbejdere

Hverdage i lockdown på Natural Sciences

Arbejds- og studielivet er blevet til mange forskellige ting for lige så mange ansatte og studerende, der på hver deres måde holder nat-fakultetet sammen. Hver for sig. Mød et lille udsnit af dem her.

Foto: Microsoft

01.04.2020 | Medarbejdere

Ny digital platform til virtuelle møder

Samarbejdsplatformen Teams, som er en del af Microsoft Office 365, bliver nu stillet til rådighed for alle medarbejdere til at holde virtuelle møder. Du kan bl.a. deltage i et webinar, hvor du kan høre mere om, hvad Teams kan, og hvordan du kan bruge det i din hverdag.

Allan Madsen har endnu sin gang i Kemisk Kantine. (privatfoto).
Lu Cao har sendt et billede af de huse, hun og hendes medstuderende har dannet et fællesskab omkring. (foto:  Xiangyu Wang)
Lars Juhl Munkholm har netop afholdt et ph.d.-forsvar ved hjælp af online-konference. (privatfoto).
Jens Bonderup Kjeldsen og hans kolleger får det til at fungere med forskellige udendørsopgaver til hver og afspritning. (privatfoto).
Havbiolog og kaptajn Torben Vang så hellere ud over rullende bølger end ud på Aarhus Havn fra broen på Aurora. (privatfoto).
Jette Feveile Young har lagt forskningsaktiviteterne på køl - bogstaveligt talt (privatfoto).
For Teis Boderskov er det stadig muligt at have noget at hive i på vandet. På land er det en anden snak. (privatfoto).

01.04.2020 | Faculty of Technical Sciences, Medarbejdere

Hverdage i lock-down på Technical Sciences

Arbejds- og studielivet er blevet til mange forskellige ting for lige så mange ansatte og studerende, der på hver deres måde holder tech-fakultetet sammen. Hver for sig. Mød et lille udsnit af dem her.

Dekan Eskild Holm Nielsen sender en hilsen til alle medarbejdere ved Tech.

20.03.2020 | Medarbejdere

Hilsen til Tech-medarbejdere fra dekan Eskild Holm Nielsen

Den særlige situation, som vi står i, har stillet krav til en meget hurtig omstilling fra jer alle for at imødegå en række udfordringer, som vi ikke kunne være forberedt på. Der skal lyde en stor tak til jer for at udvise velvilje, tålmodighed og gåpåmod i denne ret kaotiske tid.

20.03.2020 | Medarbejdere

Fjernundervisning på Nat og Tech

ST Learning Lab har opdateret deres hjemmeside med tilbud, der hjælper dig godt i gang med fjernundervisningen.

19.03.2020 | Medarbejdere

IT-sikkerhed: Vigtigt at vide, når du arbejder hjemmefra

Rekordmange danskere arbejder den næste tid hjemmefra som følge af coronasituationen. Det betyder, at vi er ekstra sårbare over for cyberkriminelle, og vi kan på AU allerede konstatere en øget aktivitet i phishingmails. Du opfordres til at være ekstra varsom, når du arbejder hjemmefra.

18.03.2020 | Medarbejdere

Coronavirus: Hvilke særlige ansættelsesforhold gælder?

Hvordan skal du forholde du dig, hvis du bliver syg, mens du arbejder hjemme? Hvad gør du, hvis du ikke kan arbejde fuldt ud, fordi du har børn hjemme? Og kan du fortsat holde ferie? Det er nogle af de spørgsmål, du kan finde svar på i en Q&A til medarbejdere på Aarhus Universitet i forbindelse med nedlukning af universitetet.

Viser resultater 1 til 10 ud af 430

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste