Nyheder

22.12.2017 | Medarbejdere

Bevillinger for 18 mio. fra Carlsbergfondet

Carlsbergfondet har netop offentliggjort bevillinger for en samlet sum af 200 mio kr. for 2017. Heraf har ST fået godt 18 mio. kr.

Dekan Niels Chr. Nielsen. Foto: Lars Kruse, AU.

21.12.2017 | Medarbejdere

Dekanens julehilsen 2017

Dekan Niels Chr. Nielsen ønsker glædelig jul og godt nytår til alle medarbejdere og studerende ved Science and Technology med en julehilsen og et overblik over nogle af de vigtige ting, der er sket på fakultetet i 2017.

20.12.2017 | Medarbejdere

Din parkeringstilladelse er blevet forlænget

Har du registreret din bil i AU’s system for medarbejderparkering, er din parkeringstilladelse nu forlænget frem til slutningen af 2020.

Der blev holdt forskellige oplæg af alumnerne. (Foto: Martin Gravgaard)
Bagefter oplæggene stod alumnerne klar til spørgsmål om deres arbejde fra de studerende. (Foto: Martin Gravgaard)

19.12.2017 | Medarbejdere

Samarbejde med alumner er guld værd

Det blev en udbytterig dag for alle parter, da både tidligere og nuværende studerende var inviteret til oplæg og netværkspleje, på iNANO alumnedagen den 17. november.

15.12.2017 | Medarbejdere

Sådan løser vi dagens problemer med morgendagens teknologi

Der var lagt op til inspirerende tanker til den officielle åbning af ORBIT Lab onsdag den 13. december, hvor både studerende og medarbejdere fra Aarhus Universitet og repræsentanter fra erhvervslivet var inviteret – og hvor der blev vist mange, spændende teknologiske innovationsprojekter frem.

14.12.2017 | Medarbejdere

Stil op som arbejdsmiljørepræsentant på AU

Universitetsledelsen og arbejdsmiljøorganisationen på Aarhus Universitet opfordrer medarbejdere til at stille op til valget som arbejdsmiljørepræsentant på fakulteterne og i administrationen. Opstillingsperioden er skudt i gang og løber frem til den 8. januar 2018.

14.12.2017 | Medarbejdere

Dansk datalog i verdensklasse

Lars Birkedal, professor i datalogi, er blevet udnævnt til ACM Fellow af hans kollegaer fra den internationale elite af dataloger. Titlen er en anerkendelse af Lars Birkedals forskning i det logiske og semantiske grundlag for compilers og systemer til programverifikation.

Mads Jeppesen (Foto: Privat)
Nanna Louise Nielsen (Foto: Privat)

11.12.2017 | Medarbejdere

Novo giver stipendier til to studerende

To kandidatstuderende i gang med at skrive deres speciale har modtaget Novo scholarships. Stipendierne bliver uddelt af Nordisk og Novozymes til studerende som et tilskud til deres faglige arbejde.

Bestyrelsesformand Connie Hedegaard gav de 170 fremmødte stof til eftertanke, og pointerede vigtigheden af det arbejde, iClimate står overfor nu. (foto: Rasmus Rørbæk)
Dekan Niels Chr. Nielsen betonede vigtigheden af samarbejdet omkring iClimate for at imødegå den vel nok største disruption, vi står overfor: klimaforandringerne (Foto: Rasmus Rørbæk)
Centerleder Jørgen Brandt fastslog, at man med iClimate har skabt et center, der tager en holsitisk tilgang til dyb viden og løsningsorienterede tiltag indenfor klimaforskningen. (Foto: Rasmus Rørbæk)

06.12.2017 | Medarbejdere

AU klar til den største disruption

170 var fremmødt til den officielle indvielse af det nye strategiske forskningscenter, iClimate, i Roskilde. Her blev det slået fast, at iClimate skal fokusere på den vel nok største disruption af alle, klimaændringerne, og favner så vigtige forskningsområder, at det kommer os alle ved.

Det kommende halve år er der særligt fokus på ”den gode omgangstone” på Aarhus Universitet. Foto: Maria Randima, Aarhus Universitet.

06.12.2017 | Medarbejdere

Fokus på god omgangstone på ST

Det kommende halve år er der særligt fokus på ”den gode omgangstone” på Aarhus Universitet. På ST er der aktiviteter i gang mange steder med udgangspunkt i lokale handleplaner for et godt psykisk arbejdsmiljø.

Viser resultater 1 til 10 ud af 14

1 2 Næste

89572 / i31