Nyheder

Stemningen var god blandt de nye studerende. Her er det studerende fra Elektronik, Informations-og Kommunikationsteknologi (IKT) og Elektrisk Energiteknologi. (Foto: Lars Kruse, AU Foto).
Dekan for Science and Technology, Niels Chr. Nielsen, bød de mange nye ingeniørstuderende velkommen på Aarhus Universitet. (Foto: Lars Kruse, AU Foto).
Direktør for Ingeniørhøjskolen Conni Simonsen bød også velkommen. (Foto: Lars Kruse, AU Foto).

30.01.2017 | Medarbejdere

374 nye ingeniørstuderende budt velkommen

Årets vinteroptag på ingeniøruddannelserne er det største nogensinde. De mange nye studerende blev budt velkommen mandag morgen den 30. januar.

Del din viden under Forskningens Døgn i uge 17.

30.01.2017 | Medarbejdere

"Bestil en forsker" søger frivillige foredragsholdere

Forskere har nu mulighed for at tilmelde et foredrag til "Bestil en Forsker" – et initiativ under Forskningens Døgn, som giver alle i Danmark mulighed for gratis at få besøg af en forsker i uge 17.

Professor Birgit Schiøtt fortsætter som institutleder på Institut for Kemi, Aarhus  Universitet. (Foto: Lars Kruse, AU Foto)

26.01.2017 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Birgit Schiøtt fortsætter som institutleder på Institut for Kemi

Professor Birgit Schiøtt er ansat som institutleder på Institut for Kemi for en femårig periode. Hun har været konstitueret institutleder samme sted de seneste to år.

Niels Damgaard Hansen, administrationschef på Science and Technology. (Foto: AU Foto)

26.01.2017 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Administrationschefen på ST fortsætter

Niels Damgaard Hansen er blevet genansat som administrationschef pr. 1. februar 2017.

Fra 30. januar 2017 vil en række p-pladser i den sydvestlige del af universitetsparken være forbeholdt medarbejdere. Områderne vil blive markeret med skilte som dette. (Foto: Christina Troelsen)

25.01.2017 | Medarbejdere

Nye parkeringsregler i Ny Munkegade

Fremover vil p-pladserne med indkørsel fra Ny Munkegade være forbeholdt medarbejdere. Din bil skal derfor være registreret via Digital Parkering for at parkere der, også hvis du kun er besøgende.

Augmented reality lige for øjnene: Allan Nielsen fra Kamstrup A/S for syn for sagen kigger indenfor i en Grundfos-pumpe (uden for billedet) ved hjælp af en HoloLens på Institut for Datalogi.
Augmented reality på bordet: Rasmus Engholm fra Terma A/S afprøver en perspektiv-projektion af et printkort. Når han flytter sig, tilpasser perspektivet sig til hans nye position. Fotos: Peter F. Gammelby

25.01.2017 | Medarbejdere

Brainnovation Day om smarte produkter

Erhvervsfolk fra det meste af landet mødtes i sidste uge med forskere fra Datalogi og Ingeniørvidenskab for at inspirere hinanden til digitalisering af industrielle produkter og service.

Der sker desværre en del indbrud særligt på campus-området i Aarhus. Derfor en opfordring til at hjælpe med at forebygge - særligt ved at huske at lukke vinduerne inden du går hjem. (Foto: Colourbox)

25.01.2017 | Medarbejdere

Hjælp med at forebygge indbrud og tyveri

Luk vinduer og døre, før du går hjem, og lad ikke værdier ligge i bilen. Med lidt ekstra opmærksomhed og omtanke kan vi alle være med til at undgå ubehagelige overraskelser.

24.01.2017 | Medarbejdere

Publikationsstøtte åben for ansøgning

Nu kan alle AU-ansatte søge Aarhus Universitets Forskningsfond om støtte til publikationer, der bidrager til at udbrede videnskabelige arbejder og anden virksomhed ved universitetet.

19.01.2017 | Science and Technology, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

17,5 mio kroner til to forskertalenter

De to aarhusianske postdocs Søren Ulstrup og Vivi Kathrine Pedersen modtager d. 23. januar tilsammen 17,5 mio. kr. fra VILLUM FONDENs Young Investigator Programme. Midlerne er målrettet til at give deres forskning et markant løft.

16.01.2017 | Medarbejdere

AIAS Fellowships åbne for ansøgning

Så er der igen mulighed for at søge internationale og interne fellowships på AIAS. Alle akademiske discipliner er velkomne. Deadline er i starten af februar.

Viser resultater 1 til 10 ud af 13

1 2 Næste

89572 / i31