Nyheder

Snart begynder lønforhandling 2018 Foto: COLOURBOX

22.02.2018 | Medarbejdere

Snart begynder lønforhandling 2018

1. – 15. marts kan du som medarbejdere på Aarhus Universitet indtaste oplysninger til brug for lønforhandling 2018.

Fra den første Marie Skłodowska-Curie masterclass i 2016, hvor 58 unge forskere fra det meste af verden deltog i tre dages tre dages kombineret workshop/karrieredag/matchmaking på Aarhus Universitet. Foto: Lars Kruse, AU.

21.02.2018 | Medarbejdere

Masterclasses giver pote

Seks institutter på Science and Technology hentede tilsammen 12 Marie Skłodowska-Curie Fellowships hjem i 2017-runden, og yderligere to er på venteliste. Det er mere end en fordobling i forhold til 2016 – og det endda på baggrund af færre ansøgninger.

20.02.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Student competition i bioøkonomi skal inspirere studerende og virksomheder

I år afholdes den første danske udgave af BISC-E, som er en ny europæisk student competition inden for bioøkonomi. Konkurrencen skal anspore studerende til at interessere sig for recirkulering af biologiske ressourcer og udvikling af biobaserede produkter og processer.

Nyt europæisk samarbejde koordineret af Aarhus Universitet om DNA-baserede nanorobotter. (Illustration: Ebbe Sloth Andersen)

15.02.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Nyt europæisk samarbejde koordineret af Aarhus Universitet om DNA-baserede nanorobotter

Marie Skłodowska-Curie Actions har finansieret et nyt konsortium, ledet af professor Kurt Gothelf på Interdisciplinært Nanoscience Center, med 4 millioner euro. Gennem uddannelsen af 15 ph.d.-studerende er målet at bane vejen for at skabe DNA-baserede robotter.

14.02.2018 | Medarbejdere

Bruger du stadig dit gamle login til personlige filer og print?

...så er det om at tage det nye i brug! I uge 9 lukker IT for de gamle domæner DMU, DJF, NFIT og IHA, og derefter kan du kun tilgå dit netværksfildrev og printere med dit standardbrugernavn til fælles-domænet uni.au.dk.

Rektor Brian Bech Nielsen præsenterer de nye fællesnormer for ansættelser. (Foto: Lars Kruse AUFoto).

12.02.2018 | Medarbejdere

Fælles normer på AU for rekruttering af fastansatte forskere

Siden efteråret 2017 har vi på tværs af universitetet arbejdet med at formulere normer for rekruttering af fastansatte videnskabelige medarbejdere. Universitetsledelsen har nu fastlagt syv normer, som er resultatet af gode drøftelser i de akademiske råd og flere høringer i de faglige miljøer, og de syv normer skal fremadrettet bidrage til en…

Mitstudie.au.dk giver adgang til præcis de informationer, som er relevante for den enkelte studerende, på tværs af AU’s systemer og hjemmesider. Den nye portal er ikke en afløser for ST’s studieportaler, der fortsætter som hidtil.
Sådan vil den studerende se den nye personaliserede portal på mitstudie.au.dk.

09.02.2018 | Medarbejdere

Ny personaliseret studieportal til alle studerende på ST

Onsdag den 21. februar får studerende på Science and Technology adgang til deres nye personaliserede studieportal på mitstudie.au.dk. Den nye portal skal gøre det nemt og overskueligt for studerende at finde al aktuel studieinformation - med kun ét log-in.

Trolle Linderoth. Foto: Maria Randima, AU Foto

08.02.2018 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Ny centerleder på iNANO

Vicecenterleder Trolle Linderoth er ansat som ny centerleder på iNANO pr. 1. februar 2018

Science and Technology inviterer tidligere studerende og medarbejder til alumnedag 5. april. Alumnedagen er en mulighed for at mødes med gamle studiekammerater og netværke med andre med samme faglige interesse. Billedet her er fra et alumnearrangement på Aarhus BSS. Foto: Lars Kruse

08.02.2018 | Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Styrket indsats for at bevare kontakten til alumner

Science and Technology sender i disse dage 25.000 invitationer til tidligere studerende og medarbejdere om at blive medlem at Aarhus Universitets alumnenetværk og deltage i Science and Technology alumnedag den 5. april 2018.

Med en ny model for kursusevalueringer er det i efteråret lykkedes at fordoble svarprocenten på kursusevalueringerne på ST. (Foto: Lars Kruse)

08.02.2018 | Medarbejdere

Fordobling af svarprocenten i kursusevalueringer på ST

Med en ny model for kursusevalueringer er det lykkedes at få markant flere studerende til at udfylde kursusevalueringerne. Det gavner kvalitetsarbejdet på ST.

Viser resultater 1 til 10 ud af 14

1 2 Næste

89572 / i31