Nyheder

30.11.2018 | Medarbejdere

AU medarbejder julekalender-quiz starter mandag d. 3. dec.

Har du fulgt med i stort og småt på AU det sidste års tid? Så deltag i AU’s julekalender-quiz for medarbejdere alle hverdage fra den 3. til den 21. december (uge 49, 50 og 51). Hver dag bliver et nyt spørgsmål i kategorien ”Året, der gik på AU” publiceret på au.dk/julekalender .

Foto: Colourbox

30.11.2018 | Medarbejdere

Nyt IT-system letter arbejdet med rekruttering af medarbejdere

Et nyt e-rekrutteringssystem gør det nemmere for medarbejdere og ledere at arbejde med ansættelser. Samtidig er systemet mere brugervenligt for dem, der søger jobs på AU. Systemet bliver officielt taget i brug 4. december, og har været i test de seneste uger.

Hele tre modtagere af ERC-Consolidator Grants holder til på Science and Technology. (Ill: Colourbox)

30.11.2018 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Tre ERC Consolidator grants til forskere på Science and Technology

Modtagerne af de eftertragtede Consolidator grants fra Det Europæiske Forskningsråd, ERC, er netop offentliggjort. Aarhus Universitet har fået seks ud af de syv danske bevillinger, og de tre modtagere findes på Science and Technology.

Al information om ph.d.-uddannelsen på ST er samlet på den nye hjemmesside: phd.scitech.au.dk. (Screendump)

20.11.2018 | Medarbejdere

Ny ph.d.-hjemmeside på ST

Graduate School of Science and Technology har fået ny hjemmeside, som henvender sig både til nuværende ph.d.-studerende og vejledere, og til nye ansøgere.

19.11.2018 | Medarbejdere

Husk at registrere dine publikationer i Pure

2018 nærmer sig sin afslutning, og du skal derfor være opmærksom på deadlines og praktisk information omkring indberetning af universitetets publikationer i Pure.

Adjungeret professor Ole Green og lektor René Gislum præsenterede den nyudviklede ”Robotti”, der er en såkaldt selvkørerende redskabsbærer. Foto: Claus Bo Andreasen

19.11.2018 | Medarbejdere

Minister fik nyt indblik i landbrugsforskningen

Der var bæredygtige energisystemer og selvkørende maskiner på programmet, da forsknings- og uddannelsesministeren besøgte AU Foulum.

Aarhus Universitet optrapper indsatsen for at beskytte sine data. Arkivfoto: Lars Kruse.

16.11.2018 | Medarbejdere

AU investerer i forstærket IT-sikkerhed

Risikoen for it-angreb er stærkt stigende, og da Aarhus Universitet anvender mange it-systemer og opbevarer store mængder data digitalt, er der behov for, at universitetet opgraderer sit værn mod bl.a. tab og tyveri af data og mod it-nedbrud. Det bliver der nu afsat ekstra midler til.

AU’s IT-systemer og IT-services vil på skift være påvirket af afbrydelser i weekenden den 17. og 18. november 2018. (Foto: Colourbox).

13.11.2018 | Medarbejdere

Begrænset IT i weekenden d. 17.-18. november

AU’s IT-systemer og IT-services vil på skift være påvirket af afbrydelser i weekenden den 17. og 18. november 2018.

Aarhus Universitet. Foto: Lars Kruse

05.11.2018 | Medarbejdere

Udlicitering kræver grundigt forarbejde og ordentlig proces

For at sikre et velunderbygget grundlag for eventuel udlicitering har AU lagt en strategi for konkurrenceudsættelse af driftsopgaver. Tekniske og administrative opgaver skal med passende mellemrum gennemgås og markedsvurderes. En del af strategien er, at der tages vare på berørte medarbejdere.

89572 / i31